kızlar dertleşmeye ihtiyacım varr :( hemde çok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
benim 3 yıldır hayatımda biri var ve ona çok aşığım çok seviyorum ama maddi yönden iyi deil durumları ben bunu asla sorun etmiyorum çünkü çalışınca herşey olur ama etrafımdaki insanlar hep muhalefet bazen söledigime pişman oluyorum çok saçma sapan espriler yapıyorlar para konusunda benimde işim yok aileme bakıyorum oda iş bulamadı askerden geldikten sonra bend ebulamıyorum kpss çalışıyoruz ben iyi şeyler olacagına çok inanıyorum ama insanlar beni mutsuz ediyor napcam ya :( para için sevdigimden asla vazgecemem

benim 3 yıldır hayatımda biri var ve ona çok aşığım çok seviyorum ama maddi yönden iyi deil durumları ben bunu asla sorun etmiyorum çünkü çalışınca herşey olur ama etrafımdaki insanlar hep muhalefet bazen söledigime pişman oluyorum çok saçma sapan espriler yapıyorlar para konusunda benimde işim yok aileme bakıyorum oda iş bulamadı askerden geldikten sonra bend ebulamıyorum kpss çalışıyoruz ben iyi şeyler olacagına çok inanıyorum ama insanlar beni mutsuz ediyor napcam ya :( para için sevdigimden asla vazgecemem

kulak asmıcaksın. önemli olan sen sevdiğine guveniyormusun calışmaya meraklımı ev bakabilecekmi sorumluluklarını bilirmi?. kimse anasından zengin doğmuyo. calışma istediği olduktan sonra bizde karıkoca yaptık herşeyimizi. şimdide il il dolanıyourz ekmek peşine. yoksa bizde bilirdik evde oturup iş beklemeyi

bazen insanlar nekadar gereksiz konuşuyor. üstlerine erzen olmayan işlere burunlarını sokuyolar bogasım geliyo. kime ne yaa sen sevdikden sonra laflarını tıka agızlarına ver hadlerini birdaha konuşamazlar. biz saygımızı bozmayalım dedikce herşeye karışır oldular. sevdiginden maddiyat adına sakın ayrılma bırak desinler.. zengin birini alıpda malı herşeyi yok olunca napcaksın. zenginlik herşey bi yere kadar önemli olan karakter. çalışsın yeterki herşeyin olur. huzurlu ol yeter birbirinize sadık olun yeter sakın ama sakın o saçma seylere üzülmee sevgine sahip çık. :6:

Şu an zaten evlilik gibi bi düşünceniz yok durumun gayet farkındasınız ve flört aşamasındasınız.
İnsanlar konuşur kimsenin ağzı torba değil ,
Gün olur devran döner kimin ne zaman neye sahip olacağı belli olmaz
Neyle nasıl mutlu oluyorsan öyle devam et ..

ön lisans mezunu bend elise kpss hazırlanıoz işte işde bulamadık ne o nede ben ama biz bekleyebillriz bunları söleyen çok yakınımdakiler bozsamda aile içinde huzursuzluk olur diye korkuyorum sonra babamın kulagına o bilmiyorda sabrediyorum işte ama zor tutuyorum kendimi 26 yaşında kimin evi arabası var herkeze babadan kalma ama bunu anlatamıyorum kimseye tşk ederim kızlar size

ön lisans mezunu bend elise kpss hazırlanıoz işte işde bulamadık ne o nede ben ama biz bekleyebillriz bunları söleyen çok yakınımdakiler bozsamda aile içinde huzursuzluk olur diye korkuyorum sonra babamın kulagına o bilmiyorda sabrediyorum işte ama zor tutuyorum kendimi 26 yaşında kimin evi arabası var herkeze babadan kalma ama bunu anlatamıyorum kimseye tşk ederim kızlar size

evet milletin evi varsa babasının sayesinde bende derim hep bunu. kim kendi kazandıgıyla daha gençken ev almış. nasıl şakalar yapıyolar canım.

canım sıkma canını herkes bir yerden başlıyor hayata sizde düzeninizi kurarsınız en kısa sürede iyi bir işi olduktan sonra gerisi kolay takılma kimselerin lafına

Herkesin bu tip şeylere ayrı ayrı yorumu olur ama en önemlisi senin ne düşündüğün ve ne yapmak istediğindir.
Sen bu çoçuğu seviyorsun ve maddiyat senin için önemli değil dediğin gibi.herşeyden önemlisi sevgi ve saygıdır eğer bunlar varsa diğer herşey olur, ben yaptım diyebileceğiniz şeyler olur.
Sizin yapmanız gereken tüm konuşmalara kulaklarınızı tıkamanız böyle daha da mutlu olabilirsiniz.

İnsanlar üzerlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmayı ve yorum yapmayı pek severler.
Size fikrinizi soran olmadı de geç canım, moralini bozma.

çok tşk ederim kızlar benim kafamda zaten hiç soru işareti yok ona dair ondan ve kendimden çok eminim .....nasıl şakalar olacak ya fakir ama gurulu gibi şimdi örnek ler çokda yazmak istemiom

kızlarrrrrrrrrrr 28.08.2013 de dügünüm var bütün sorunları aşıp evlilik yolunda ilerliyoruz Rabbime şükür birbirini sevenlere sesleniyorum
sakın maddiyattan dolayı vazgeçmeyin para olabilen birşey çalışıp kazanılabilen ama aşk zor bulunuyorr

canım hiç vazgecme benimde kocamın durumu iyi değildi çok sıkıntı çektk ama asla bırakmadım ben onu 2 bucuk yılın sonunda evlenebildik:)

canım benim tama kafana takmamalısın sende oda eğer aşk varsa herşey hallolur tamam para da çok öenmli ama para ilede huzur mutluluk sevgi olmuyor insanlar konuşur onların işleri bu dedikodu yapmak yargılamak önyargı ile konuşmak sakın düşünme kulak asma bunlara sen nasıl mutlu olucaksan geleceği kiminle nasıl görebiliyorsan onun elinden tut hiç kimseyi dinleme Allah daim etsin mutluluğunuzu...

hayırlı olsun.
iş bulabildiniz mi peki ?eşinin ailesiyle mi oturacaksın

iş cnm başkası hakkında konuşmaya gelince herkes herşeyi istediği gibi rahatça konuşur, önemli olan burda senin düşüncen ... herşey baştan tam olmayabilir gençsiniz sonuçta herşeyi baştan kazanabilirsiniz , kim bilebilir ki maddi durumu iyi olan birine gittiğinde garanti ömür boyu oyle sürceğini ... eğer gerçekten seviyorsan iyi de anlaşıyorsanız bunlar sorun olmamalı İnşallah zamanla herşey yoluna da girer.

evet cnm işimizde var Allah şükür ikimizde çalışıyoruz maaşımız çok olmasada şuanlık iiyi Rabbim herkeze sevdigiyle evlenmeyi nasip etsin

Back
X