Kızlar desteğinize ihtiyacım var

3 gün de baya az artmış malesef 😔 muhtemelen kimyasal gebelik. Değeri az olan çoğu kişinin böyle oluyor zaten. Üzme kendini en azından dış gebelik değil kendi kendine sıfırlanır değerin. Insallah bir daha ki ay sonuc guzel olur
Değer düşmedi böyle yavaş da olsa arttı diyelim o zaman ne olacak canım

3 gün de baya az artmış malesef 😔 muhtemelen kimyasal gebelik. Değeri az olan çoğu kişinin böyle oluyor zaten. Üzme kendini en azından dış gebelik değil kendi kendine sıfırlanır değerin. Insallah bir daha ki ay sonuc guzel olur
Neden bilmiyorum içimde hala umut var sanki yükselecek gibi hissediyorum. 1 hafta sonra tekrar gidiyim doktora diyorum. Çarşamba günü gel dedi doktor ama gitmek istemiyorum

Neden bilmiyorum ama içimde hala umut var sanki yükselecek gibi hissediyorum 1 hafta bekleyip öyle doktora gidiyim diyorum. Çarşamba günü çağırdi am gitmek istemiyorum

Neden bilmiyorum ama içimde hala umut var sanki yükselecek gibi hissediyorum 1 hafta bekleyip öyle doktora gidiyim diyorum. Çarşamba günü çağırdi am gitmek istemiyorum
Değer artmaya az az artsa bile sağlıklı bir gebelik olmaz. Evet insan inanmak istemiyor canim ama ben 2 kere kimyasal yasadim o yüzden sonuç genelde aynı oluyor. Şu an bir ilaç falan içmiyorsun dimi

Yok canım içmiyorum doktor bı daha yaşamazsın bunu dedi neye dayanarak dedi onunda bilmiyorum
Bunu neye dayanarak dedi bilmiyorum biraz saçma olmuş. Ama çoğu kişi kimyasal yaşıyor ve sonra sağlıklı bir şekilde hamile kalıyor öyle düşün. Ama için rahat etmeyecekse bence başka bir doktora daha görün.

Back
X