Doğuma Hazırlık Kızlar Detaylı Ultrason İçin Yer Tavsiyesii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Kızlar detaylı ultrason için yer önerisi olann var mı 2 hafta sonra renkli ultrasona giricem henüz kafamda yer olarak netleştiremedim bide medicine hastanesine gidip orda ultrasona giren oldu mu tavsiyelerinizi bekliyorum...(İstanbul Avrupa Yakası İçin)

Kızlar detaylı ultrason için yer önerisi olann var mı 2 hafta sonra renkli ultrasona giricem henüz kafamda yer olarak netleştiremedim bide medicine hastanesine gidip orda ultrasona giren oldu mu tavsiyelerinizi bekliyorum...(İstanbul Avrupa Yakası İçin)
Ben esenler medipolde girdim 160 tl +25 Raporu doktora göstrmek icin muayene randevusu aldim o.Cok ayrintili konusmuyor ultrasonu yapan bayan cihazimiz cok detayli degil ddi.Bende zaten ona güvenerek cocuk dünyaya getirmiyorum sonucta hersey Allahtan...Sadece yaptirmak icin yaptirdim acikcasi.Bi sorun cikmadi cok sukur rapor yazdilar cd olarak da bebisin videosuju verdiler ve fotograf birkac tane böyle canimmm

Ben esenler medipolde girdim 160 tl +25 Raporu doktora göstrmek icin muayene randevusu aldim o.Cok ayrintili konusmuyor ultrasonu yapan bayan cihazimiz cok detayli degil ddi.Bende zaten ona güvenerek cocuk dünyaya getirmiyorum sonucta hersey Allahtan...Sadece yaptirmak icin yaptirdim acikcasi.Bi sorun cikmadi cok sukur rapor yazdilar cd olarak da bebisin videosuju verdiler ve fotograf birkac tane böyle canimmm
Saol canım benim ben hala araştırmadayım:)

Ben ilkini Amerikan Hastanesi Prof.Dr. Recep Has'ta, ikincisini Acıbadem Maslak'ta Prof. Dr. İbrahim Bildirici'de yaptırdım.

Her ikisinden de memnun kalsam da İbrahim Bey anlayışı, tavırları ve alakalı alakasız her soruma cevap verişiyle favori doktorum oldu bu süreçte. Özel sağlık sigortam kapsamında 250 TL civarı da bir ödeme yaptım. Amerikan'da bu çok daha fazlaydı.

Bir de, Amerikan'da tüm ultrason'un videosunu vermişlerdi CD'de, Acıbadem'de küçük küçük bir kaç video eklemişler sadece.

Bir daha yaptırmam gerekirse tekrar Acıbadem'e gideceğim ama bu sefer tam video isteyeceğim :)

Bodrum' da Acıbadem' de yaptırdım. Tam bir soygundu, adam İstanbul' dan bunun için geldiği için 600tl gibi bir ücret aldı.

Zaten randevu alırken, döne döne fiyat söylüyorlard, ben de normali bu sanıyordum ki adamın ilgisizliği, sevimsizliği ve antipatisi beni yedi bitirdi.

Bir daha asla tercih etmem.

Back
X