Kızlar diş ağrısı

oykuoguz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
14
3
1
29
Merhabalar öncelikle hepiizinin anneler günü kutlu olsun ..
10 güna yakın gecikme var kan degerime göre hamileyim inanılmaz sancılı te gözüme kulağıma yüz keniklerime vuran bir diş ağrısı var bu hafta dolgu çekim işlerine başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrenince kaldı ilk haftalar da yapılmıylr diye biliyorum hala öyle mi dayanamıyorum geceden beri çok ağrıyor 3 tanesi birden kızımı emzirdiğim için büyümesini bekledk oda geri hamile kalınca kaldı ya da ne kullanınabilirim doğal çünkü dayanamıyorum

Parol ve doktor verirse antibiyotik kullanabilirsin benim de hamilelikte olmuştu 5.ayda çektirip kurtuldum geçmiş olsun

Parol ve doktor verirse antibiyotik kullanabilirsin benim de hamilelikte olmuştu 5.ayda çektirip kurtuldum geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım salı randevum vardı gidince soararım dayanılacak bir ağrı dgl Allah herkesin yardımcısı olsun vAlla gebelikte de işler değlyr

Valla aylardır çekiyorum diş yaptıra yaptıra hal oldum şimdi son aydayım az kaldı doğuma gene bi dişim daha ağrımaya başladı bu 3.dişim nolcak bilmiyorum sanki bi tek diş bizde var kimsede duymuyorum böyle sıkıntı

Merhabalar öncelikle hepiizinin anneler günü kutlu olsun ..
10 güna yakın gecikme var kan degerime göre hamileyim inanılmaz sancılı te gözüme kulağıma yüz keniklerime vuran bir diş ağrısı var bu hafta dolgu çekim işlerine başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrenince kaldı ilk haftalar da yapılmıylr diye biliyorum hala öyle mi dayanamıyorum geceden beri çok ağrıyor 3 tanesi birden kızımı emzirdiğim için büyümesini bekledk oda geri hamile kalınca kaldı ya da ne kullanınabilirim doğal çünkü dayanamıyorum
Merhabalar çok geçmiş olsun, üzerine karanfil koyup ısırın bekletin ağzınızda ben de çektim geçen haftalarda çok işime yaradı en azından birkaç saat iyileşir sonrasında karanfili yenilersiniz bir zararı da yok sadece üzerinde bekletin yutmayın çok geçmiş olsun

Back
X