Kizlar doğum tarihimiz 29 ekim cumhuriyet bayrami :)

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
SLM KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM BEBİŞİM MAŞALLAH :nazar: 1 HAFTADA 330 GR ALMIŞ VE 3.400 GR OLMUŞ DOKTORUM BEBİŞİMİN BAŞ ÇEVRESİNİN BÜYÜK OLDUĞUNU VE NORMAL DOĞUM YAPMAMIN ZOR OLACAĞINI SÖYLEDİ hihoyyyt BENDE ZATEN NORMAL İSTEMİYORUM DEDİM OZAMAN HAFTAYA CUMA GEL 29 EKİMDE DE SENİ DOĞUMA ALALIM DEDİ kaydirigubbakcemile4:teytey:

maşallah bebeğine bayram çocuğu olacak
sağ salim kucağına alırsın inşallah
doğum hikayeni bekliyoruz

canımcım sağol hiikayemi sizlerle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum Allahım hepimizi bebişlerimizi sağlıcakla kurtarsın inşallah

ahhh canııımmm bebişin cumhuriyetini ilan edecek bak seeenn..hayırlı olsun maşşallah kilosuda çok iyi iki haftada 3.900 olur o tosuncuk..allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

canım hayırlı olsun kavuşmana az kaldı allahın izniyle peki şuan kafası kaç cm canım

teşekkür ederim canlarım asorticim kafasının kaç cm olduğunu söylemedi ama kafa çevresi b üyük dedi normali istemiyorsan zaten zor bir doğum olur bide istemiyorsan zorlamaya gerek yok dedi

hayırlı olsun cnm. ne mutlu sana,cumhuriyet çocuğu olacak bebişin ve tüm türkiye kutlayacak onun da doğum gününü hihoyyyt.. sağlıcakla kucağına alırsın insallah:teytey:

benim bebişin kafası 81 miş bu gidişimde söledi dr ..pek kibar bi kız annesi dedi dr umuz..

seda hayırlı doğumlar diliyorum canım...Doğum hikayenide sabırsızlıkla bekliyorum....Bende senden 2 gün sonra yani 31 ekimde kucağıma alcağım bebeğimi inşallah...Allah yardımcımız olsun...

Allah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı içim çok tuhaf sevinç ve korku birarada bakalım herşeyin hayırlısı yüce rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah

Seda'cim cok guzel ve ozel bi gunde dunyaya gelecek bebisin.Benim oglusumda 19 mayista dogmustu.Bu ayri bi mutluluk veriyo insana,goreceksin.Simdiden kutlu olsun,Allah bebisine,sana ve esine uuzzuunnn,saglikli,mutlu ve huzurlu omurler versin insallah.En kisa zamanda bebisinin resmini bekliyoz,bu arada korkma kendini rahat birak ve tadini cikar,korkcak bisey yok,arkanda biz variz ,dualarimiz senle.

Seda'cim cok guzel ve ozel bi gunde dunyaya gelecek bebisin.Benim oglusumda 19 mayista dogmustu.Bu ayri bi mutluluk veriyo insana,goreceksin.Simdiden kutlu olsun,Allah bebisine,sana ve esine uuzzuunnn,saglikli,mutlu ve huzurlu omurler versin insallah.En kisa zamanda bebisinin resmini bekliyoz,bu arada korkma kendini rahat birak ve tadini cikar,korkcak bisey yok,arkanda biz variz ,dualarimiz senle.

canım benim bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bayram çocukları olması farklıdır sanırım biran önce kavuşasım var son 6 günhihoyyyt:teytey:

kızlar çok heyecanlanmıştım korku ve sevinç derken bugün doktora gittim bebeğin ve benim rahat olduğumu söyleyip haftaya cuma tekrar gel demezmi ben şok çarşambaya doğumu beklerken cumaya tekrar gel dedi kızlar sizinle heyecanımı paylaşmak istedim ama kursağımda kaldı neyse herşeyin hayırlısı bebişim için hangi tarih uygunsa artık önemli olan o

ne güzel işte bi kaç gün dha kalıcak içinde cok özlersin sonra göbüşümde olsa diye cıkar keyfini
şaka bi yana tatlım hayılısı ne ise o olsun inşallah

daha da fazla olabilir 7 yazdım ama cuma günü bana günde verebilir benim olayım karıştı canlarımm doktor bana süpriz yapmak istiyor galiba :)

Back
X