KIZLAR DOKTOR DEĞİŞTİRCEM YENİ DOKTORA NASIL AÇIKLAMA YAPMALIYIM

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
KIZLAR BEN ÖZEL BİR DOKTORA GİDİYORUM SADEECE MUAYNANESİ VAR. FAKAT İŞ YERİM ÖZEL HASTANEYLE ANLAŞMA YAPTI MUAYNE VE DOĞUM ÜCRETSİZ OLUCAK ÖZEL HASTANEDEKİ DOKTORA GEÇİCEM SİZCE KABUL EDERMİ NE DEMELİYİM VE BULUNDUĞUM ŞEHİR KÜÇÜK GİTTİĞİM DOKTORLA GİDECEĞİM DOKTOR TANIŞIYOR SİZCE NAPMALIYIM

bi açıklama yapmak zorunda deilsiniz eğer yapacaksanızda anlaşmamız var bu hastane ile ondan diebilirsiniz dert etmeyin...

bi açıklama yapmak zorunda deilsiniz eğer yapacaksanızda anlaşmamız var bu hastane ile ondan diebilirsiniz dert etmeyin...
yaa heryerde aynımı bilmiyorum ama 2 li taramayı yaptırmak için devlet hastanesinde bi doktora çıkmıştım resmen canıma okudu özel doktorda ne buluyosunuz bilmem ne dye o yüzden sürekli gideceğim bi doktorda böyle bişey yaşamak istemiyorum.

Bncede bi aciklama ypmk zorunda degilsiniz. Haftanizda cok ileri degil. Bnce sorun ypmayin. Sormazsa aciklamayin kontrole geldim deyin, sorarsa doktorumu degistirmem gerekti is sebebiyle deyin veya ozel sebebten. Iciniz rahat olsun. O kadar seyi dert ediyoruz bunu dert etmeyelim.bari:)

neden açiklma yapacaksinizki
musteri veli nimettir hasta dr iliskiside olsa :)

doğru diyosun canım öyle yapayım ben çok sağol :)

Ben de annemi il merkezindeki hastaneye kontrole götürmüştüm. Hazır gelmişken ben de kızımı göreyim dedim. Doktora da ben ilçeden geliyorum. Orada doktorum var ama sizi de tavsiye ettiler sizin de görmenizi istedim dedim. Doktordan da çok memnun kaldım. Şimdi 2 doktorum var. Dönüşümlü olarak ikisine de gidiyorum :)

nasıl yani iş hekimi gibi bişey olduğundanmı
kafam karıştı merak ettim benımde doktorum var özel hastanede anlaşmalı
doğum fln ücretsizmi oluyor

nasıl yani iş hekimi gibi bişey olduğundanmı
kafam karıştı merak ettim benımde doktorum var özel hastanede anlaşmalı
doğum fln ücretsizmi oluyor
cnm benim çalıştığım kurum özel hastaneyle anlaşmalı yani biz o özel hastanye gder muayne olursak iş yerim karşılıyo hastane masraflarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…