Kızlar doktor uyarınca dogum baslıyor mu

Yok canım carsamba gunu yapcak da kayserıye den eve gelmeyım ogun olursa orda kalıyım dıye
Anladım canım Bende merak ettim nasıl bişey diye. Kuzenim kadın Doğum okuyor. Son senesi. Ona sordum. Diyo ki eğer uyarılma başarılı olursa Doğum 1-2 gün içinde gerçekleşir

Anladım canım Bende merak ettim nasıl bişey diye. Kuzenim kadın Doğum okuyor. Son senesi. Ona sordum. Diyo ki eğer uyarılma başarılı olursa Doğum 1-2 gün içinde gerçekleşir
Ayy saolasın canım daha gelmıyor sanırım uyarma ıle gelcek canım uyarma ıle sumu gelıyor kı sancı mı nısan mı

Bende daha olmadım oluncs yazarım buraya
Kaç haftalık hamilesiniz ?
Uyarmadan sonrada sancın oluşacak büyük ihtimal , sonrada doğum hızlansın diye suyumu patlatmştı doktorumuz bizim.ben 40. Haftamdaydım ama eğer sizinde gününüz dolmadıysa bekletebilirler. Bende kayserideyim.

Kaç haftalık hamilesiniz ?
Uyarmadan sonrada sancın oluşacak büyük ihtimal , sonrada doğum hızlansın diye suyumu patlatmştı doktorumuz bizim.ben 40. Haftamdaydım ama eğer sizinde gününüz dolmadıysa bekletebilirler. Bende kayserideyim.
Çok acı hissediliyor mu? Normal Doğumla sonuçlandı değil mi? Bazen uyarılma da fayda etmiyor son an sezeryan oluyor diye duydum

Çok acı hissediliyor mu? Normal Doğumla sonuçlandı değil mi? Bazen uyarılma da fayda etmiyor son an sezeryan oluyor diye duydum
Uyarılma ya gerek kalmadı bende canım. Sadece suyumu patlattı , açılmam 4 cm di. Ama 5 cmde kaldı sancı artmadı , o yüzden suni sancı aldım evet normal doğum yaptım ben...

Masallah darısı basıma hem çok istiyor hem çok korkuyorum normal doğumu
Korkma canımm yaa kıyamammm.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah tüm hamileleri. İlk doğumumda daha soğukkanlıydım ikincinin aksine :) oda nasıl oluyorsa işte.
Yapman gereken sakinliğini korumak , kendini telkin etmek bebeğime kavuşacağım diye. Vücudun zaten herşeyi o kadar muntazam şekilde ilerletiyor ki. :anne::KK15:

Korkma canımm yaa kıyamammm.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah tüm hamileleri. İlk doğumumda daha soğukkanlıydım ikincinin aksine :) oda nasıl oluyorsa işte.
Yapman gereken sakinliğini korumak , kendini telkin etmek bebeğime kavuşacağım diye. Vücudun zaten herşeyi o kadar muntazam şekilde ilerletiyor ki. :anne::KK15:
Evet Doğum yapan herkes aynısını diyor Allah yardım ediyor muhteşem bi düzen var diye benim ilk doğumum olacak ya bi aksilik olursa korkusu var sancıdan korkmuyorum bebeğin oksijensiz kalması vb olaylar varya ondan

Evet Doğum yapan herkes aynısını diyor Allah yardım ediyor muhteşem bi düzen var diye benim ilk doğumum olacak ya bi aksilik olursa korkusu var sancıdan korkmuyorum bebeğin oksijensiz kalması vb olaylar varya ondan
Olmayacak inşallah. Zaten öyle riskli bir durumda ikinizide sıkıntıya sokmak istemezler , en fazla sezeryan olurum diye düşün , pozitif ol...

Ay sımdı ben dogurucam burda
Allahımm
Kadın olmak ne zor
Ben baya kesilip biçilip sezeryan oldum bılgım yok sadece duamı iletmek için yazdım
Insallah cok guzel rahat bı dogum yaparsınız

Masallah darısı basıma hem çok istiyor hem çok korkuyorum normal doğumu
Hiç korkma, canım ben de aynen senin gibi çok istiyordum ama sonuçta ilk defa yaşayacağın bişey olduğu için korkuyor insan. Bedenine, bebeğine ve doktoruna güven.. Sancı kısmı gayet baş edilebilir. En yoğun olduğu zaman 10 dk, 15 dak. O da sürekli değil zaten, aralıklı, sonra mini mini gözlerle buluşuyorsun :) bende bi de hızlandırıcı kullandılar.

Back
X