Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gorumcem 5 aylik hamile ve down sendromu suphesiyle su aldr demisler.yaptiranlar bebeginizde dusuk oldumu, erken dogum oldumu .cok uzuluyor agliyor , sonuc ne olcak die yaptirimmi ne yapacam diyor. sonuc kotuyse nasil bebegimi oldurim diyor vs. Ne yapmali bende sasirdim yaptiranlar genelde sonuc kotumu cikiyor yoksa geneliniyi sonucmu veriyor.birde kizlar gorumcem 37 yaslarinda' 1 yillik evli fakat babasi kimlige 44 yasinda yazdrmis kimlikten dolayida kan sonucu bole cikabilirmi
benim Annem 36 yaşında hamile kaldı kardeşime su aldırdı ama sonra pişman oldu hasta olsa bile aldirmazdim dedi zaten kardeşim sağlam doğdu maşallah şu an 10 yaşında :)Kizlar gorumcem 5 aylik hamile ve down sendromu suphesiyle su aldr demisler.yaptiranlar bebeginizde dusuk oldumu, erken dogum oldumu .cok uzuluyor agliyor , sonuc ne olcak die yaptirimmi ne yapacam diyor. sonuc kotuyse nasil bebegimi oldurim diyor vs. Ne yapmali bende sasirdim yaptiranlar genelde sonuc kotumu cikiyor yoksa geneliniyi sonucmu veriyor.birde kizlar gorumcem 37 yaslarinda' 1 yillik evli fakat babasi kimlige 44 yasinda yazdrmis kimlikten dolayida kan sonucu bole cikabilirmi
tamam canım sagolunCok sevindimm gercekten insallah saglikla dogar. Korktugundan emin olma duasi var onu okusun bol bol. Lutfen dogumdan sonrada sonuclari bildir. Bi sey cikmaz insalllahhhh
Kizlar gorumcem 5 aylik hamile ve down sendromu suphesiyle su aldr demisler.yaptiranlar bebeginizde dusuk oldumu, erken dogum oldumu .cok uzuluyor agliyor , sonuc ne olcak die yaptirimmi ne yapacam diyor. sonuc kotuyse nasil bebegimi oldurim diyor vs. Ne yapmali bende sasirdim yaptiranlar genelde sonuc kotumu cikiyor yoksa geneliniyi sonucmu veriyor.birde kizlar gorumcem 37 yaslarinda' 1 yillik evli fakat babasi kimlige 44 yasinda yazdrmis kimlikten dolayida kan sonucu bole cikabilirmi
Kızlar geç yazdım .çok şükür qmniosentez yapmadı görümcem ama çok şükür saglikli doğdu sağlıklı maşallah 4 aylık oldu bile
Emirhan oldu .tlf nda gigi gugu diyee konuşuyor yengesiyle maşallah. Bu durumu yaşayanlar biraz rahatlar die düşündüm kızdan ne stres yaşadı ve ona Kıyamam oynuyor nasıl kıyabilirim dedi ve allaha tevekkül etti bende çok korkmustum ileri yaştan dolayi çok şükür gayet sağlıklı darısı bu korkuyla bekleyenlere insalah sağlıklı haber alır herkesBak bu bugun duydugum en guzel haber.
Konuyu yeni gordum tek tek okudum yazilanlari, ve bu yazi beni cok sevindirdi.
Allahim saglicakla buyumesini nasil etsin miniginizin. Ismi ne oldu?
Kaç haftalık hamileydiBenım bı arkadasım karnından su aldırmısdı 3 sene once malesef bebeği suuyu aldırdıktan sonra olmus karnında ve 2 gun boyunca karnında olu olarak kalıyo ve kızı zehirliyo vefat etti. bence kesınlıkle aldırmasıın ALLLAHın verdıgı bı caana sırf hasta dıye kıyılırmı ya ALLAH buyukturr ...