• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dudak dolgusu istiyorum cesaretim yok bu konuda fotoğraf

lavinyaaya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
105
61
13
27
Alt dudak memnunum üste bu tık olsa sanki çok güzel olcak yuz ifademe .güzellik salonuna gittim orda yapalım filan geldi konu ama birini bile izledim baya acı çektiğinizde gördüm acaba yan etkisi olur mu diye çekiniyorum ?
Bir de genel olarak fiyatlar
IMG_20251004_183230.webp

Eklentiler

• IMG_20251004_182949.webp
    IMG_20251004_182949.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
Doktoru çok iyi araştırın, gerçekten dudak dolgusunda iyi olsun. Bütün yorumlara bakın. Ben dermatoloji doçentine gittim, dudak dolgusu yerine bıyık dolgusu yaptı! Dudağımı değil, bıyığımı doldurmuş! O nedenle gitmek istediğiniz doktorla ilgili her yorumu araştırın.

Alt dudak memnunum üste bu tık olsa sanki çok güzel olcak yuz ifademe .güzellik salonuna gittim orda yapalım filan geldi konu ama birini bile izledim baya acı çektiğinizde gördüm acaba yan etkisi olur mu diye çekiniyorum ?
Bir de genel olarak fiyatlar
Eki Görüntüle 3653554
Benim sizin gibiydi dudağım ve 6 sene önce Osman bulutlara gittim ilk ona yaptırdım ve Fransız dudağı yaptı ve gerçekten çok güzel oldu. Ve öyle kaliteli ürün kullandı ki 5 yılda bile duruyordu hala

Benim sizin gibiydi dudağım ve 6 sene önce Osman bulutlara gittim ilk ona yaptırdım ve Fransız dudağı yaptı ve gerçekten çok güzel oldu. Ve öyle kaliteli ürün kullandı ki 5 yılda bile duruyordu hala
Botox bile 3 aya kalmadan eriyor. Dolgular icin 1yil ortalama diyorlar. 5 yil kalmasi cok iyi. Cok kisi de en kaliteli markaya ragmen 8-10ayda dolguyu yeniletiyor

Botox bile 3 aya kalmadan eriyor. Dolgular icin 1yil ortalama diyorlar. 5 yil kalmasi cok iyi. Cok kisi de en kaliteli markaya ragmen 8-10ayda dolguyu yeniletiyor
Çerçeveye ayrı dolgu içine ayrı dolgu uyguluyor cereceve çok uzun zaman gidiyor. İçindeki dolgu 18 ay gidiyor hemen erimesi demek dolgu kalitesinden juvederm Kiss yapıldı bana

Back
X