Kızlar dün gece çok yemek yaptım, Cuma'ya kadar bozulur mu?

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar bugun misafirim gelecekti bende çalıştığım için ana yemeği ve çorbayı gece yaptım.sonra pat telefon biz gelemicez cuma gelelim.hadi çorbayı salla
bende eti ayrı haşladım bezeleye havuç patates ayrı haşladım sonra birleştirdim.bugun güveçde fırınlıcaktım
cumaya kadar beklermi acaba yemek.buzluka koymak aklıma geliyor bikere kurufasülye vakası yaşadım ısıtınca çok kötü kookmuş çöpe atmıştım.
yapılcak bişi yok derseniz bu akşam biz yiyelimm
ham maddi hem manevii zor yaa o gada uğraştım.

cuma gününe kadar lezzetli olmaz..
eşinizle oturun afiyetle yiyin bence..:)
onlarada daha kolay bi menü hazırlayın,bu gibi durumlarda son dakika golleri pek hoş olmuyor

Son düzenleme:
canım merhaba sana tavsiyem ben yıllardır kullanıyorum 1 hafta hatta 10 gün dahi taptaze yemeklerini saklayabileceğin bir yöntem paylaşayım dedim ben çalıştığım için akşamdan yemeğimi yapıp tupperware saklama kaplarım var çok memnunum gerçekten kullananlar bilir çok rahat ettim havasını alıp ılınınca yemekleri koyup kapağından havasını alıp kapatıyosun buzdolabına kaldırıyosun çok pratik özellikle yemek saklamada şeker kapları öneririm

tupperim yokki ilersi için iyi çözm ama maaşımı alınca alır denerim.ozaman yemek için yapılcak bişi yok biz yiyelim.oyle sinirliyimki yorgun sorgun gece yemek yapmıştım.
aman perşembe gecesş aynı strese gir aff yaa

Taze taze olması daha iyidir misafir açısından
bencede siz yiyin boşuna yapmış olma
Başka bir yemek yaparsın insallah

Son düzenleme:
yemek ertesi gun idare ediyor ama 3. gun olmuyor bence..ben yemek kaliyorsa atiyorum mecburen kaldiki cuma diyorsun..mümkünnn degil sekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…