A Aden erva Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 4 1 1 25 Cuma 05:54 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #1 Dün normalde adet olmam gerekiyordu olmadım birden içime doğdu iki tane test aldım biri miratech diğeri prodector. Miratecle yaptığım gibi test iki çizgi oldu inanmadım. Gece saat 3te diğerini yaptım pahalı olanı o da anında çift çizgi oldu Eklentiler chatgpt-1756390772633.webp 48,3 KB · Görüntüleme: 18
Dün normalde adet olmam gerekiyordu olmadım birden içime doğdu iki tane test aldım biri miratech diğeri prodector. Miratecle yaptığım gibi test iki çizgi oldu inanmadım. Gece saat 3te diğerini yaptım pahalı olanı o da anında çift çizgi oldu
A Aden erva Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 4 1 1 25 Cuma 05:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #2 Bundan 2 hafta önce de doktora gittim muayene ederken miyomun var gibi dedi.
K Kamrhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 1.817 582 73 26 Cuma 06:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #3 Aden erva .!.: Bundan 2 hafta önce de doktora gittim muayene ederken miyomun var gibi dedi. Genişletmek için tıkla... Ben rest yaptım negatif geldi aradan 3 gün sonra haptım pozitif tl barşz var diye bağırıyor test hadi hayırlsıyla kan verde haber et
Aden erva .!.: Bundan 2 hafta önce de doktora gittim muayene ederken miyomun var gibi dedi. Genişletmek için tıkla... Ben rest yaptım negatif geldi aradan 3 gün sonra haptım pozitif tl barşz var diye bağırıyor test hadi hayırlsıyla kan verde haber et
Love_lover Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2018 1.182 2.086 133 Cuma 08:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #4 Hamilesin canım hayırlı olsun
A Aden erva Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 4 1 1 25 Pazar 17:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #5 Love_lover .!.: Hamilesin canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim pozitif çıktı sonuçlar
Love_lover .!.: Hamilesin canım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim pozitif çıktı sonuçlar
A Aden erva Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2025 4 1 1 25 Pazar 17:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Aden erva #6 Kamrhan .!.: Ben rest yaptım negatif geldi aradan 3 gün sonra haptım pozitif tl barşz var diye bağırıyor test hadi hayırlsıyla kan verde haber et Genişletmek için tıkla... Pozitifmiş test
Kamrhan .!.: Ben rest yaptım negatif geldi aradan 3 gün sonra haptım pozitif tl barşz var diye bağırıyor test hadi hayırlsıyla kan verde haber et Genişletmek için tıkla... Pozitifmiş test