• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar durum çok acil lütfen yardım

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlar 4-5 saat kadar önce sevgilimle çok tartıştık ben 3-4 saat telefona cevap vermeyince 112 yi aramış intihar falan sanmış 112 deki kız beni aradı böyle bişey varmı polis göndereceğim vs dedi ben de yok dedim ama sabit bir hattan arayınca ben de sevgilim akrabalarına arattırdı sandım .Biraz ters onuştum sonra ben aradım 112 yi gönderiyorum polisi dedi.İçime öyle bir koru girdi ki anlatamam çünkü babamın çalıştığı kurumun misafirhanesinde kalıyorum buraya polis gelirse benim halim ne olur babam ne der düşünmek bile istemiyorum .Düşünün daha sevgilim olduğundan haberi bile yok KIZLAR LÜTFEN AKIL VERİN BİR YANLIŞ ANLAŞILMA YÜZÜNDEN MAHVOLDUM

arayan 112 deildir blöf yapmıştır 112 polis göndermiyor dah aönce 3 kez 112 yi aramıştım korkma.

bir arkadaşına aratmıştır.

çık kapıda bekle şekerim :60:
şaka bi yana ya kapıda ppolis beklicen yada bulunduğun semte bağlı polis merkezini arayıp ihbarı iptal ettircen.

112, ıntıhar eden bırı ıcın polısı arıyor oyle mı?
Ne zamandır ıntıhar eden bırıne 112 yerıne polıs mudahale edıyor?

bence senı korkutmuşlar 112 dekıler bu saate kadr gelmedılerse gelmezler.gelırlersede gayet cıddı bır şekılde sizinle dalga gecmışler dersın kendinden emın bır şekılde.:66:

seni arayan 112nin numarasi kapalimiydi yoksa numara bellimiydi canim...??
eger kapaliysa hic korkma sana saka yapan var diycemde

Yarın ıptal ettırmeye gıt, evet.
De kı; 'dun gece bırı ıntıhar ettı dıye 112'yı aramıslar.
Onlar da sızı yonlendırmıs, ama artık gelmenıze gerek yok.
Cunku; (sızı kast ederek yazmıyorum, ıronı yapmak ıcın yazıyorum)
ıntıhar eden kısıye artık mudahale edemezsınız.

Back
X