kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

dehliz90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
66
2
96
Ankara
öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim

Bazi seylerin imkansizligi yada imkansizlik demeyelim engeller insani daha cok ceker baglar bunada ask diyorlarda alakasi yok yuvayi dagitip bebegi gercek annesinden alip sen mi annelik edeceksin seveceksin sence o pislik ellerinle bebegini buyutmeni izler mi annesi ? Boylece mutlumu olacaksin engeller kalkip pis beraberliginiz gerceklestiginde ne kadar buyulu bir ask kalacak sence ? Devam eder mi .... diyorsun BIR OMUR .. zor

adamın gerçek duygularla söylediğini hiçbir zaman bilemezsiniz.Sadece kendi hevesleri sebebi ile evliliğini yıkıyor da olabilir o zaman sadece cocuğun değil karısının da hakkına girersiniz ve adınız ömür boyu yuva yıkan olarak kalır.
şimdi sevginizden böyle düşünüyor olabilirsiniz ama en ufak bir tartışma da cocuğa da düşman kesilebilirsiniz. her zaman duygularla hareket edilmez.
bile bile felakete sürüklenmenin anlamı yok..

Sen de farkindasin ki durum vahim evet ama senin gordugun gibi degil. O cocuk icin durum vahim o kadin icin durum vahim senin icin degil. Ne demek bana deseki herseye tamam derim bilmem ne. Her zorluga gogus germek filan birakin bu pembelikleri. 5 yillik evliyim. Benim saglik durumum herseyim 4×4 luk olmasina ragmen cok uzun surede hamile kaldim. Yok uyle bi dunya bi seferde hamile kalinmis filan filan. Sen kendini landirmaya devam et. Adam da bu arada hem seni hem karisini kandirsin.

öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
Şu süslü püslü aşk masallarını kenara bırakıp evli ve çocuklu adamla beraberim mi diyosun

ne düşünceğimi bilemediğim için sizlerden yardım istiyorum

Ne dusunecegin belli, herif seni kandiriyor evladim.

Sen kalsan savassan bile, ne bekliyorsun , adam bosanacak mi ki ? Herif bildigimiz uyanik, 1 seferde hamile kalma hikayesi falan da yalan. Her seyi bastan asagi yalan, ac gozunu.

Cnm kusura bakma da bu herif yalancı boşanma şu bu cocuk hamile işi en başından beri vardı neden yalan söyledi bi arkadaşımın da başıma geldi 3 gün konuştu 4.gün evli olduğunu öğrendi Allah'tan resti çekti geldi bu çocuk yalvardı yok boşanma davası açılmışta ama hamile olduğunu öğrenmiş mahkeme rapor istemiş zırt attı yani tabiki anında yol verdi arkadaşım ve şimdi çocuğu 2 yaşında ve çok mutlularmış düşün yani sen onun için ciddi bi ilişki olamazsın...aklını başına al bence :KK20:

Back
X