kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
anasi onu 9 ay tasimis mis kokulu yavrusunu senin gibi ne idugu belirsiz evli adam avcisina mi birakacak. adami da seni de s.ktir et, cocugu al gel ne demek ya ne demek!!!!
Oh rahatladim simdi banlanabilirim.
(bozuk lisanimdan dolayi site ahalisinden ozur dolerim. oyle kolay kolay cigirimdan cikmam ama bu mala cok sinirlendim)
ohh yes :)
canımsın sen ya

puahahahah namus belası :KK53: ben de böyle bir konuya kendimi tutamayıp saydırmıştım 1 gün ban aldım, geri dönüp sürtüğe tekrar saydırınca 3 günlük ban :KK43: giderek artıyor mu bu ban günüüüü:confused:
Aynen her defasinda artiyor. Boşver eline,diline sahip çık. Bir sirfinti yüzünden ban yeme :KK45:

Son düzenleme:
Aynen her defasinda artiyor. Boşver eline,diline sahip çık. Bir sirfinti yüzünden ban yeme :KK45:

Ya aslinda bunun gibilere serbest olacak ki ne haysiyetsiz serefsiz oldugunu suratina soyleyelim ,evdeki kadinin haberi yok garibim bilmez kocasinin ne haltlar yedigini bi kaltakla maddi durum bozuk ,bende mi sorun var diye kendiNi yer ..O canindan can verdigi cocuguna da elin kaltagi bakmak ister pehhhhhhhh goZlerim doldu ne buyuk ask haa ..Yuva yikanlarin boynu altinda kalir insallah:KK69:

Ya aslinda bunun gibilere serbest olacak ki ne haysiyetsiz serefsiz oldugunu suratina soyleyelim ,evdeki kadinin haberi yok garibim bilmez kocasinin ne haltlar yedigini bi kaltakla maddi durum bozuk ,bende mi sorun var diye kendiNi yer ..O canindan can verdigi cocuguna da elin kaltagi bakmak ister pehhhhhhhh goZlerim doldu ne buyuk ask haa ..Yuva yikanlarin boynu altinda kalir insallah:KK69:
AMIIIIINNNNN Diye Nefesim yettigince haykirasim geldi. Bence de serbest olmalı bu gibi konularda özgürce yorum yapabilmek. Içimden geçenleri soyleyememek çok kotu:110:

Burası sizin deşarj olma yeriniz değil, konu sahibelerinin hatalarını hakaret ederek mi gösteriyorsunuz?

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

XI) Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek adminlerin veya moderatorların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

İyi okuyun bunlar forum kurallarından yalnızca iki tanesi.

Son düzenleme:
Back
X