- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
Kizlar yardim edin 2 gün önce hamileligimi öğrendim şimdi peçete pembemsi kan geldi idrardan sonra eşim hemen acile kaldırıyor nolur yerleşme kanaması deyin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EtmiyorDevam ediyor mu peki
O zaman korkma yat dinlenEtmiyor
Gidiyoruz canim korktuk doktorumuz çağırdıO zaman korkma yat dinlen
Iyi bişeyde olabilir demi canim çok kötü hissediyorum elim ayağım kesildi sankiGit canım bana da iki kere oldu ilk zamanlr olur ama ne olur ne olmz yine de görünmek lazım
BirazAğrın falan var mı canım
Biraz sol kasigim sızlıyor canim oda pembe lekeden sanırımAğrın falan var mı canım
Lütfen dualarınız benimle olsun çok korkuyorum şuanKorkma canım korkma allahın izniyle bişey olmaz
Insallah yerlesmedir beta dusmuyorsa hic sorun yoktur ama lutfen dusuk onleyici iste doktorundan ve surekli uzanKizlar yardim edin 2 gün önce hamileligimi öğrendim şimdi peçete pembemsi kan geldi idrardan sonra eşim hemen acile kaldırıyor nolur yerleşme kanaması deyin bana
Ağrı gibi değilde canim derinden sizi gibiBenim hiç ağrım yoktu iki hafta kahve rengi akntm fln oldu dr jel verdi kötü bişe yok dedi bna
Yok canim hani yüzümüze sürdüğümüz pembe allık varya onun gibi var yok gibi3 ay önce bende düşük yapmistim ama benim kanamam klozetin suyunu kirp kırmızı yapmıştı seninki öyle değilmiş sakin ol ve yorma ani hareketten kacin
Korkma sen korkarsan kucuk savascin da dayanamaz sen dirayetli ol lutfen bise yoksa da bu korkulardan olacak ay iyi dusun bak dua ediyoruz sanaBenim hiç ağrım yoktu iki hafta kahve rengi akntm fln oldu dr jel verdi kötü bişe yok dedi bna
Inşallah Allah razı olsunGecmis olsun canım gebelik yeni ögrenmistin yerlesme kanaması yada vajinal kanamada olabilir heyecan yapma derin nefes al sakinles insallah ter bir durum yoktur