Kizlar düsük mü yapiyorum acil

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar..
11 haftalik hamileyim ve az önce lavaboya gittim kendimi affedersiniz temizlerken nokta halinde kirmizi kan vardi ondan sonra yarim saat araliklarla lavaboya gittim kontroll ettim bise yok acile gidim mi sizce kasik agrim hic yok. dikatt resim var lütfen affedin..
cok korkuyorum😞😞😒

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3369331 Merhaba kizlar..
11 haftalik hamileyim ve az önce lavaboya gittim kendimi affedersiniz temizlerken nokta halinde kirmizi kan vardi ondan sonra yarim saat araliklarla lavaboya gittim kontroll ettim bise yok acile gidim mi sizce.. dikatt resim var lütfen affedin..
cok korkuyorum😞😞😒
Düşük olunca bir ağrı oluyor kasiklarda yasadigimdan biliyorum. Panik yapman gayet normal bence bisey yoktur ama evde kal demek uygun olmaz hastane yakinsa bi git baktır derim canım. Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Düşük olunca bir ağrı oluyor kasiklarda yasadigimdan biliyorum. Panik yapman gayet normal bence bisey yoktur ama evde kal demek uygun olmaz hastane yakinsa bi git baktır derim canım. Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Amin insallah, yinede bir korku saldi beni 11 haftalikda böyle olmasi acaba normalmi cok büyük bise degil ama gözüme cok korkunc geliyor

Peki düsünceniz..
Hemen resime laf ettiniz.
Rasim kalsın ya ne var resimde kan belli bile olmuyor millet akıntısının resmini atiyorken hamile birinin durumundan endise duyup burda bunu paylasmasi cok normal bir durum

Back
X