Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezlerikızlar eğer üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırmak istesem maliyeti ne kadardır
fsh yüksek olduğu için doktorum direk tüp bebek dedi fakat bu işlemler hemen ol deyince olmuyor acaba üniversite hastanesinde tüp bebek işlemleri ne kadar bilen var mı acaba..şimdieden teşekkür ederim
canım ben biraz önce kocaeli üniversiştesinde ön görüşmeye giitim. benim bir çocuğum olduğu için bana tüp bebeğin maliyetini 2750 ytl dedi doktorum .senin hiç çocuğun yoksa sosyal güvencenle dahada ucuza yaptırısın.şimdiden kolay gelsin Şeniz
canım benim eşimdeydi sorun .ama bide bende triot nodülü çıktı ondan tedavi gördüm .bu gün sebebi açıklananayna kısırlık dedi.bakaılm teaviye sanırım temmuz sonu başlıcam ilk adetim 23 temmuz bakalım.:sm_confused:
ben de samsum omü de yaptırdım raporsuz 2 milyar.ilaçlar hariç tabi.toplam hepsi 2800 filan tuttu.250 de doktorun muayenehanesine verdim takiplerimi orada yaptırdım.şu anda hamileyim.darısı başınıza