• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kızlar eğer üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırmak istesem maliyeti ne kadardır

meral_83

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
328
3
296
Diğer
fsh yüksek olduğu için doktorum direk tüp bebek dedi fakat bu işlemler hemen ol deyince olmuyor acaba üniversite hastanesinde tüp bebek işlemleri ne kadar bilen var mı acaba..şimdieden teşekkür ederim

canım ben biraz önce kocaeli üniversiştesinde ön görüşmeye giitim. benim bir çocuğum olduğu için bana tüp bebeğin maliyetini 2750 ytl dedi doktorum .senin hiç çocuğun yoksa sosyal güvencenle dahada ucuza yaptırısın.şimdiden kolay gelsin Şeniz

canım Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun senin problem nedir

canım Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için.inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun senin problem nedir

canım benim eşimdeydi sorun .ama bide bende triot nodülü çıktı ondan tedavi gördüm .bu gün sebebi açıklananayna kısırlık dedi.bakaılm teaviye sanırım temmuz sonu başlıcam ilk adetim 23 temmuz bakalım.:sm_confused:

inşallah hayırlı haberlerimizi duyarız birbirimizin..beninde yarın regli tarihim ne olur dua ette hamile olayım

ben de samsum omü de yaptırdım raporsuz 2 milyar.ilaçlar hariç tabi.toplam hepsi 2800 filan tuttu.250 de doktorun muayenehanesine verdim takiplerimi orada yaptırdım.şu anda hamileyim.darısı başınıza

Back
X