Kızlar elevit hapının nasıl kullanıyosunuz ?

Canim valla gunde bi tane iciyorum hap olarak ilginc bi soru olmus

:)) şu yüzden sordum cnm soruyo kimileri aç diyor kimileri tok diyor bende doktoruma sordum doktorada aç tok farketmez dedi çocugnluk nasıl kullanıyor mrk ettim bide süt ürünleri yedikten sonra 2 saat geçmesi fln gerekiyomuş öyle okudum aklım karıştı sordum bende :)

:)) şu yüzden sordum cnm soruyo kimileri aç diyor kimileri tok diyor bende doktoruma sordum doktorada aç tok farketmez dedi çocugnluk nasıl kullanıyor mrk ettim bide süt ürünleri yedikten sonra 2 saat geçmesi fln gerekiyomuş öyle okudum aklım karıştı sordum bende :)

ben sabah kahvaltıda içiyorum demir hapı verdi bide doktor onuda yemekten 2 saat önce içiyorum

ben 9. hafamdayım, dün doktor elevit ve kan ilacı yazmış, henüz erken değil mi? sizler kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?

ben 9. hafamdayım, dün doktor elevit ve kan ilacı yazmış, henüz erken değil mi? sizler kaçıncı haftanızda kullanmaya başladınız?

Valla arkadaşım bu duruma göre değişiyor. Ben 9. Haftada gittiğimde kullandığım eleviti bıraktırmıştı doktorum sadece Folik asiti kullan şimdilik vitamini almana gerek yok demişti. Kanım da 128 çıkmıştı, demir hapı yazmadı. Şu anda 15. haftamdayım Folik asiti bıraktık vitamine geri başladık daha Demir hapına başlatmadı doktorum. Yani durum tamamen sizin değerlerinizle ilgili, anormal birşey yok doktor verdiyse.

benimde bu konuda bir sorum olacak hanımlar. 11 haftalık hamileyim. dr'a daha yeni gideceğim. yaklaşık 1 ay önce gitmiştim ve bir ay sonra gelmemi söyledi. kalp atışlarını duyduk çok şükür sorum şu. ben çok kilolu bir çocukluk geçirdim. yaklaşık 100 kg'nun üzerindeydim ve 1 sene içerisinde kilo verdim. şimdi dr'a gittiğimde elevit hapı verdiğinde içmesem ne olur? yada internetten araştırdığıklarıma göre gece yatmadan içildiğinde pek bir iştah açma etkisi olmadığı söyleniyor? gece içen varmı??? şimdiden teşekkürler..

ayrıntıları pek bilmiyoorum ama ilacın kendi açıklamasında kahvaltıdan sonra alınması gerektigi yazıyor.

Back
X