Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar oğum 8 buçuk aylık ben hala yeni doğan bir nolu emzik kullanıyorum arkadaşmın doktoru mümkün olduğunca küçük emzik kullanın demiş yani 2 noya geçirtmemiş bende bu ay dokt ora götürmedim oğlumu soramadık doktorumuza önümüzdeki ay sorcam sizin doktorlarınız nededi siz naptınız
Arkadaşlar mutlaka ayına göre kullanın benim kızım çok az içiyordu doktor mutlaka büyütün dedi.Ve inanın 2 katı içmeye başladı çünkü küçük olunca çekip bir süre sonra yoruluyorlarmış çok doğru aradaki farkı görüceksiniz.Bebeğim kilo bile aldı.Sakın hele 8 aylık 4 delikli içebilir
Arkadaşlar mutlaka ayına göre kullanın benim kızım çok az içiyordu doktor mutlaka büyütün dedi.Ve inanın 2 katı içmeye başladı çünkü küçük olunca çekip bir süre sonra yoruluyorlarmış çok doğru aradaki farkı görüceksiniz.Bebeğim kilo bile aldı.Sakın hele 8 aylık 4 delikli içebilir
arkadaşlar. ben doktorumuza sormadım ama.. ilk 3 ay avent in 0-3 ay modelini kullandık.. şimdi 3,5 aylık 3-6 ay modelini aldık kullanıyoruz.. bana da küçük emzik kullanmak pek doğru gibi gelmedi ama.. sonuçta gayet güvenilir markalar bunlar.. ve doğru olan da gelişimine göre kullanmak değil midir?
sevgiler..