Bir yıllık bir ilişkimiz var. İlk başlarda çok problem yaşadık ama hepsini atlattıktan çok şükür. Çevremizdeki hiç kimse bizi onaylamadı ne benim arkadaşlarım nede onun arkadaşları ama biz yinede kimseyi dinlemedik. Çevremizde biraz uzaklaştık. Son dönemde bu onun için problem oldu eski erkek çevresi ile erkek erkeğe olmak istiyor her dakika. Benimle daha az gorusmek istiyor. Kızlar zaten uzakti 3 aydır.aynı şehirde okuyorduk ve aynı şehirde ailelerimiz okul bitti onun yaz okulu vardı. Şimdide geldi inanın yüzünü o kadar az gördüm ki benim için herşeyi silecek erkek şimdi resmen arkadaşlarına tercih ediyor. Arkadaşları ile tabiki gorusucek ama bu tavrı canımı sıkıyor ve ustune arkadaşları henüz iliskimizi kabullenmiş değil hatta onu bana karşı dolduruyorlar ve o bunun farkında değil. Kizlar o kadar ince kanına giriyor ki, dün tüm gece onlarlaydi ve sabah tartıştık ayrılik kelimesini agzina aldı düşünün geldiğimiz noktayı. Onu bu tarz düşüncelerden uzak tutmam ve arkadaşlarından çok benimle vakit geçirme isteği uyandırmak gerek içinde bana akıl verin nasil kurtuluruz bu durumdan ...