Kızlar erkek arkadaşımın tavırlarını anlamıyorum. Akıl verin bana :(

Onu hep etkileneceği ortamlardan uzak tutmaya çalışarak yaşayamazsin..arkadaşları da kadın gibi sizin iliskinizi mi konuşup eleştiriyor .. Erkek arkadasin diyemiyormu noluyor arkadaş,o benim sevdiğim kız vs. Kaldı ki bu sebepten ayrılığı düşünen adam yakında yarı yolda bırakabilir seni..fazla güvenme bence..

Camım peki arkadaşlarına ve ailene vakit ayırmaya başladıktan sonra nasıl davranmaya başladı? Tepkisi ne oldu?
Benim hayatımın merkezinde o vardı 2.plana düşünce rahatsız oldu bu durumdan.Biraz daha üstüme düşmeye başladı.Daha çok arayıp sormaya başladı.Örneğin arkadaşımla dışarı çıkıyorum.Sürekli arıyo sürekli msj atıyo.Benim de hoşuma gidiyo tabi :D.Sonra da yok benle ilgilenmiyosun sen zaten bi değiştin demeler falan.İyi oluyo yani bence :D

Benim hayatımın merkezinde o vardı 2.plana düşünce rahatsız oldu bu durumdan.Biraz daha üstüme düşmeye başladı.Daha çok arayıp sormaya başladı.Örneğin arkadaşımla dışarı çıkıyorum.Sürekli arıyo sürekli msj atıyo.Benim de hoşuma gidiyo tabi :KK70:.Sonra da yok benle ilgilenmiyosun sen zaten bi değiştin demeler falan.İyi oluyo yani bence :KK70:
Teşekkür ederim :)

Kaçan kovalanır taktiğini uygula bence veya o sana nasıl davrandıysa sende ona öle davran mesela mesajlarına hemen dakkasında cevap verme sende arkadaşlarınla vakit geçir zaten ilgini azaltınmı hemen kendisi ilgi göstermeye başlar :D

Back
X