Kızlar erkek arkadaşımla aramızdakileri ben mi büyütüyorum dışardan görüşlere ihtiyacım var

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Zaten çok zor bir dönemden geçiyorum Başka konularım da var bununla ilgili zaten roaccutane kullandığım, kendimi yetersiz çirkin hissettiğim bir dönemdeyim bir de üstüne erkek arkadaşım eklenince.. aslında bizim durumumuz çookk karışık henüz erkek arkadaş bile diyemem belki ama 3 buçuk aydır konuşuyoruz ben Ankara dayım o İstanbul'da. Tedaviye başlamak zorunda kaldığım için bir türlü görüşemedik ama bekliyoruz birbirimizi, vazgeçmiyoruz tamam da, o baya başına buyruk davranıyor acaba görüşmedik diye beni henüz benimseyemedi mi? Konuştukça daha da detayları vericem lütfen yanımda olun yardımcı olun :(

Uzaksınız diye rahat davranıyordur. Önce sağlığına öncelik ver. İlişki illa olur şu zor döneminde bir erkeğe fazla bağlanmamaya çalış.

Daha hiç görüşmemişsiniz ki niye hemen erkek arkadaş yerine koydun bide dertlendin.
Bi görüşün oturun konuşun belki adamın hareketinin birinden tiksinceksin.
Başına buyruk davranması normal sevgili değilsiniz daha.
Roaccutane tedavisi zor ama sonu çok güzel olan bi tedavi, tedavi bitince görüş bencede ;)

Daha hiç görüşmemişsiniz ki niye hemen erkek arkadaş yerine koydun bide dertlendin.
Bi görüşün oturun konuşun belki adamın hareketinin birinden tiksinceksin.
Başına buyruk davranması normal sevgili değilsiniz daha.
Roaccutane tedavisi zor ama sonu çok güzel olan bi tedavi, tedavi bitince görüş bencede :KK66:
O süreçte onu kaybetmekte istemiyorum:( ama şöyle bir şey var, cidden etkilendim hayat görüşlerinden bakış açılarından ama tabi görüşünce her şey değişebilir.. yani sizce bunca zaman konuşup bişeyler paylaştık sevgili olabilecek gözüyle baktık ikimizde, buna ragmen bu saatlere kadar arkadaşlarıyla dışarda eglenmesi bana yazmaması normal mi yani yıllarca sevgili olsak bile bunu yapabilecek bi adam çünkü ben kendimi biliyorum karışma bana kafasında ve bu ilerisi için normal mi olur yapmaya devam etse ben mi abartıyorum

O kafadaki bir insan görüşürsen de takmaz.
Ayrıca arkadaşlarıyla eğlenmesinin nesi kötü.
Sen mesaj attın da karşılık vermedi mi?
Haber veriyor şunlayım bunlayım şurdayım diye ama bu saatte kızlı erkekli eğlenince ve sürekli snap atıp mesajlarıma cevap vermeyince çıldırıyorum

Haber veriyor şunlayım bunlayım şurdayım diye ama bu saatte kızlı erkekli eğlenince ve sürekli snap atıp mesajlarıma cevap vermeyince çıldırıyorum

Ee napsın eve mi kapansın
ne güzel arkadaş grubu car eğleniyor
uzak ilişkide bunları göze almak demek çünkü her an evde oturup sizine iletişim kuramaz bir hayatı var sizin de bir hayatınız var ikinizin hayatı bir kesismiyorsa o zaman istenilen ilişki olmuyor bence
bu durumda ne kadar iletişimde olsanız da aradaki hem fiziki hem duygusal mesafe kapanması lazım

Şuan sizle konuşurken baska kızlarla da konuşuyo olabilir bilemeyiz. Ama sizin yapıcagınız görüşene kadar çok büyük beklentiye girmemek kendinizi kaptırmamak. Çünkü ne kadar sizle çoğu şeyde uyuşuyo gözükse de aynı ortamda vakit geçirmediniz ortamını arkadaşlarını yakinen görmediniz. Kaldı ki insanlar yuzyuze bıle kendini iyi saklıyo uzaktan bi düşünün. Paranoya yapın demiyorum ama karşıdakinden herşeyin gelebileceğini unutmayın. Ve evet görüşmediniz bu yuzden doğal olarak ne kadar konuşursanız konuşun size karşı sorumluluk hissetmiyodur.

Şuan sizle konuşurken baska kızlarla da konuşuyo olabilir bilemeyiz. Ama sizin yapıcagınız görüşene kadar çok büyük beklentiye girmemek kendinizi kaptırmamak. Çünkü ne kadar sizle çoğu şeyde uyuşuyo gözükse de aynı ortamda vakit geçirmediniz ortamını arkadaşlarını yakinen görmediniz. Kaldı ki insanlar yuzyuze bıle kendini iyi saklıyo uzaktan bi düşünün. Paranoya yapın demiyorum ama karşıdakinden herşeyin gelebileceğini unutmayın. Ve evet görüşmediniz bu yuzden doğal olarak ne kadar konuşursanız konuşun size karşı sorumluluk hissetmiyodur.
Baya kötü ihtimallerden bahsettiniz:(

Telefonda ya da sosyal medyada birileriyle konuşuyorsunuz ya zannediyorsunuz ki ilişki yaşıyoruz biz ama öyle bir şey yok kameralarla mı çıkıyorsunuz? Tanımadan etmeden uzak ilişki yaşamak ilişkinin başlamadan bitmesi demektir..

Şimdi benim aklım ermedi

Tedavi görüşmeye neden engel

Yoğun bakımda değilsin ki altı üstü sivilce tedavisi

Ada'm sana söylemiş arkadaşları ile olduğunu daha ne istiyorsun

Evde annemle çekirdek çitliyorum da diyebilirdi ruhun bile duymazdı

Napsın adam? Sevgili olunca insanları boğmaya başlamayın hemen daha adamı bile görmemişsiniz dısarda olması dert olmuş. Sürekli böyle yapacagını düşünüyorsanız ve bu konuda esneklık gösteremıceksenız bırakın gitsin zorlamak sizi yıpratır sonunda iki taraf ortak noktada bulaşamazsa ayrılırsınız zaten.

Onun dısında sevgılıde olsan, bekar adam, farklı bır sehırde sevgılı oldunuz dıye eve 6da gırmek zorunda mı? Sankı evde onu beklıyorsunuz gıbı tavırlara gırıyorsunuz. Ben bekarken gece 1 lerde eve gelirdim hatta eve sabah geldiğim zamanlar oldu. Evlıyım simdi, sabahlara kadar evin yolunu bulamıyor degılım, bekarken yapılır bunlar ne zaman yapılcak başka? Şimdiyse eşimle yapıyoruz, vakit bulursak.

Napsın adam? Sevgili olunca insanları boğmaya başlamayın hemen daha adamı bile görmemişsiniz dısarda olması dert olmuş. Sürekli böyle yapacagını düşünüyorsanız ve bu konuda esneklık gösteremıceksenız bırakın gitsin zorlamak sizi yıpratır sonunda iki taraf ortak noktada bulaşamazsa ayrılırsınız zaten.

Onun dısında sevgılıde olsan, bekar adam, farklı bır sehırde sevgılı oldunuz dıye eve 6da gırmek zorunda mı? Sankı evde onu beklıyorsunuz gıbı tavırlara gırıyorsunuz. Ben bekarken gece 1 lerde eve gelirdim hatta eve sabah geldiğim zamanlar oldu. Evlıyım simdi, sabahlara kadar evin yolunu bulamıyor degılım, bekarken yapılır bunlar ne zaman yapılcak başka? Şimdiyse eşimle yapıyoruz, vakit bulursak.
İnanılmaz samimi şekilllerde davranıyor kız arkadaşlarına ve ben erkek arkadaşlarımla öyle olsam olay çıkarıyo . Bu adaletsizliğe katlanılabilir mi sizce

Ben anladım bu durumu.... ama maalesef olmuyor. Sen bir şeyleri feda edersim ama o etmez. Hayayında hiçbir şey değişmemiş gibi yaşamaya devam eder. Büyük ihtimalle buluşmanızdan sonra da böyle olacak durum. Uzak mesafe ilişkisini yürütebilecek olgunlukta değil çoğu erkek...

İnanılmaz samimi şekilllerde davranıyor kız arkadaşlarına ve ben erkek arkadaşlarımla öyle olsam olay çıkarıyo . Bu adaletsizliğe katlanılabilir mi sizce
Ee katlanmayın. Daha görmedıgınız adam için sizde kendınızden ödün vermeyin. O veriyor mu vermıyor. Sizde cekmek zorunda degılsınız. Nıye mecburmuş gibi davranıyorsunuz ki?

Ben anladım bu durumu.... ama maalesef olmuyor. Sen bir şeyleri feda edersim ama o etmez. Hayayında hiçbir şey değişmemiş gibi yaşamaya devam eder. Büyük ihtimalle buluşmanızdan sonra da böyle olacak durum. Uzak mesafe ilişkisini yürütebilecek olgunlukta değil çoğu erkek...
Beni en iyi siz anladınız sanırım.. sizce doğru olan fedakarlık yapmak mı yani yoksa ben mi abartıyorum

Back
X