- Konu Sahibi Yesilagacbambu
-
Canım bunlarin birtanesi kaset test 30 TL'lik pembe olan prodictir early mor olanlarda bilindik bir markaydı ama tam hatırlamıyorum transferin 6.gun yapmıştım ilk testimi ama attığın testi hiç bilmiyorum hepsinde herseferinde ilk saniyelerde silikte olsa çizgi çıktı kuruyunda dahada netlestiAcil kızlarr lütfen :)
Kızlarr bu markadan kullanan oldumu hiç yaa ??? Her marka için yalancı pozitif yazanlar var çok bilindik bi marka var predictor yaşadığım yerde o markadan yok…
Bundan deneyen oldumu
Veya diğer erken gebelik testlernden yapıncaa kaç dkda ikinci çizgi veya hayalet çizgi çıkmıştı kızlare ??
Transferin kaçıncı günü yapmıştınızz
Bu benm attığım markanında içi aynı o pembe gibi olandan canm benim 15 dk sonra falan hafif çizgi oldu ama bi yarım saat sınra Daha netleşti anlamadım yaa aabah yapılması daha iyiymiş sabah aç karnınaa ilk idrarlemi yapmak lazımCanım bunlarin birtanesi kaset test 30 TL'lik pembe olan prodictir early mor olanlarda bilindik bir markaydı ama tam hatırlamıyorum transferin 6.gun yapmıştım ilk testimi ama attığın testi hiç bilmiyorum hepsinde herseferinde ilk saniyelerde silikte olsa çizgi çıktı kuruyunda dahada netlesti
Anladım canım aslında prodüktör erly için doğru sonuç verirler diyorlar ama aynen sabah yaparsan daha iyi olur kacingu embriyosu kalitesi neydi canım transferin kaçıncı günü bugünBu benm attığım markanında içi aynı o pembe gibi olandan canm benim 15 dk sonra falan hafif çizgi oldu ama bi yarım saat sınra Daha netleşti anlamadım yaa aabah yapılması daha iyiymiş sabah aç karnınaa ilk idrarlemi yapmak lazım
Yok işte canm o markadsn ya eczanden istedm bundan verdi diğernden yokmuş birde o çok pahalı muhtemelen ondan tok bi çok yerde..Anladım canım aslında prodüktör erly için doğru sonuç verirler diyorlar ama aynen sabah yaparsan daha iyi olur kacingu embriyosu kalitesi neydi canım transferin kaçıncı günü bugün
Canım çok erken yapmışsın gerçi bende 6 gün yapmıştım ama sabah ilk udrarla yap canım insandan insana beta salgısı değişiyor eşin azospermiydi dimi canım senin yanlış hatırlamıyorsam doğal cikismi yakaldinizYok işte canm o markadsn ya eczanden istedm bundan verdi diğernden yokmuş birde o çok pahalı muhtemelen ondan tok bi çok yerde..
Tazee 5. Gün çift embriyo canm 27 şubatta oldu transfer 5. Gün transfer gününü saymazsak
evet canım azoyduk tedavi ile çıkış yakaladık donduruldu bi kaç kez onhnla tüp bebek denedik transfer oldum canm işte 5. Günüm erken oldunu biliyorum canm ama ne biliyim çok ciddiye almadım testi zaten sadece heveslendim yaptım yanii merak ettm sadece bu marka kullanna oldumu diye kaçıncı gün kan vermiştin canm 8. Gün vermeyi düşünüyorum sence çokmu erken odaCanım çok erken yapmışsın gerçi bende 6 gün yapmıştım ama sabah ilk udrarla yap canım insandan insana beta salgısı değişiyor eşin azospermiydi dimi canım senin yanlış hatırlamıyorsam doğal cikismi yakaldiniz
Anladım canım çok şükür çıkışiniz olmuş ankaradami oldu cikislariniz kaç tane embriyonuz olustu canım soylediyeyim ben dayanamayıp 9.gun test verdim 230 çıktı 11 gün tekrar istediler 480 oldu birdaha istemediler 20 gündür bekliyorum cumartesi gidicem işte kalp atışı için çıkar büyük ihtimal canım çift embriyo beşinci gün birdeevet canım azoyduk tedavi ile çıkış yakaladık donduruldu bi kaç kez onhnla tüp bebek denedik transfer oldum canm işte 5. Günüm erken oldunu biliyorum canm ama ne biliyim çok ciddiye almadım testi zaten sadece heveslendim yaptım yanii merak ettm sadece bu marka kullanna oldumu diye kaçıncı gün kan vermiştin canm 8. Gün vermeyi düşünüyorum sence çokmu erken
Bilmiyorum canmm bende 8. Veya 9. Gün vericem gibi duramıyorum çnkiiAnladım canım çok şükür çıkışiniz olmuş ankaradami oldu cikislariniz kaç tane embriyonuz olustu canım soylediyeyim ben dayanamayıp 9.gun test verdim 230 çıktı 11 gün tekrar istediler 480 oldu birdaha istemediler 20 gündür bekliyorum cumartesi gidicem işte kalp atışı için çıkar büyük ihtimal canım çift embriyo beşinci gün birde
Duramiyorsan vermen en mantıklısı ama en azinda 8 günü bekle canım maşallah canım çok güzel bir gelişme yumurta kalitelerini soyledikermi canım AA ab diyeBilmiyorum canmm bende 8. Veya 9. Gün vericem gibi duramıyorum çnkii
7 tane. Oldu canm 10 yumurta toplamdı çok şükürr
Yumurta kalitesi bilmiyorjm onu duymadım canam ama 2 tane 5aa 5. Gün dedilerDuramiyorsan vermen en mantıklısı ama en azinda 8 günü bekle canım maşallah canım çok güzel bir gelişme yumurta kalitelerini soyledikermi canım AA ab diye
Ozaman onları transfer etmişlerdir canım önce AA olanlar en kaliteli cunki bana da birtane 5 AA transfer edildi 6 embriyom vardi ama doktor 35 yaş altı olduğum için ve ilk transferim olduğu için tek yumurta dedi zaten doğal döngüsüne bıraktı öncesinde rahim kalinlastirici yada sonrasında tutunması için iğne vurunmadim ovitrelle çatlatma iğnesinden kaçıncı günün canım oda beta salgiliyor diye biliyorum benim kafam oyuzden çok karışmıştuYumurta kalitesi bilmiyorjm onu duymadım canam ama 2 tane 5aa 5. Gün dediler
Canım ovitirelleyi vurunalıda 12 gün oldu yani etkiisi gwömiştir evet canm 7 embriyom vardı benmde 2 tane çift 5aa transfer yapıldı 5aa ve 4aa kalanlardaa canm inşallah potifif olur benim taze transfer oldu ilaç iğne kullanuyorum birsürüOzaman onları transfer etmişlerdir canım önce AA olanlar en kaliteli cunki bana da birtane 5 AA transfer edildi 6 embriyom vardi ama doktor 35 yaş altı olduğum için ve ilk transferim olduğu için tek yumurta dedi zaten doğal döngüsüne bıraktı öncesinde rahim kalinlastirici yada sonrasında tutunması için iğne vurunmadim ovitrelle çatlatma iğnesinden kaçıncı günün canım oda beta salgiliyor diye biliyorum benim kafam oyuzden çok karışmıştu
Anladım canım evet geçmiştir etkisi ben 10 gün yapmıştım doktordan doktora fark ediyor canım benim doktorum daha çok doğal döngü transferleri yapıyor gerek duymuyor fazla ilaca inşallah tutunur canım embriyolarin gayet güzelCanım ovitirelleyi vurunalıda 12 gün oldu yani etkiisi gwömiştir evet canm 7 embriyom vardı benmde 2 tane çift 5aa transfer yapıldı 5aa ve 4aa kalanlardaa canm inşallah potifif olur benim taze transfer oldu ilaç iğne kullanuyorum birsürü
İnşallahh canm hayırlısıylaAnladım canım evet geçmiştir etkisi ben 10 gün yapmıştım doktordan doktora fark ediyor canım benim doktorum daha çok doğal döngü transferleri yapıyor gerek duymuyor fazla ilaca inşallah tutunur canım embriyolarin gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?