- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
0.12 canım negatifİnşallah güzel sonuç alırsın canim herşey gönlünce olsun bende yakınlaştırıp baktım gayet çizgi var duruyormutlaka yaz pozitif görüp yazmayı unutma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.12 canım negatifİnşallah güzel sonuç alırsın canim herşey gönlünce olsun bende yakınlaştırıp baktım gayet çizgi var duruyormutlaka yaz pozitif görüp yazmayı unutma
![]()
Hem şaşırdım hem üzüldüm0.12 canım negatif
Sağlık olsun canım ama şaşırdım benim aylarca olmadı onlarca test yaptım silik testin s si bile çıkmamıştı negatif olunca senin vardı yani görünüyor da anlamadım ki... inşallah geç döllenmedir hakkında hayırlısıKuzum negatif 0.12
Prodoctor kuzumKullandığınız hangi testti acaba bariz çizgi çıkarmış, rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla nasip etsin
Yani bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum labaratuvar sonuçlarında sıkıntı mı oldu onu düşünüyorumHem şaşırdım hem üzüldüm![]()
Bence test sıkıntılı sonuçta kan her zaman doğru sonuç çıkıyorYani bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum labaratuvar sonuçlarında sıkıntı mı oldu onu düşünüyorum
Bencede hamilesin canım ikinci çizgi silikte olsa görünüyorKızlar reglimin 11. Günü gecikmesi ilk 5 dakika ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2927078
Negatif kuzum 0,12Bencede hamilesin canım ikinci çizgi silikte olsa görünüyorsonuçların nasıl çıktı
Bu test için çizgi çıkardığını okumuştum Predictor daha güvenli sanırım fiyat olarak fazla ama bence kaset testler de hassas olarak birkaç gün kala gösterebiliyor burada gördükProdoctor kuzum
Canım adetinden kaç gün geçti bak benim 6 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.1 di sonra 9 gün geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı dedim tamam yanı yok adet olmayı bekledim ama olmadım 15 gün geçti elimde son 1 test kalmıştı sabah kalktım yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi günü gidip kan verdim pozitif gördüm geç döllenme olmuş adetimden 15 gün geçtiginde öğrendim sende umutsuzluğa kapılma belki kana beta yansımamıştır umudunu kaybetme he bu ay olmazsa gelecek ayy üzülmeNegatif kuzum 0,12
Kuzum adetimden 11. Gün verdim kanı ve testim bu şekilde şaşırıyorum artıkCanım adetinden kaç gün geçti bak benim 6 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.1 di sonra 9 gün geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı dedim tamam yanı yok adet olmayı bekledim ama olmadım 15 gün geçti elimde son 1 test kalmıştı sabah kalktım yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi günü gidip kan verdim pozitif gördüm geç döllenme olmuş adetimden 15 gün geçtiginde öğrendim sende umutsuzluğa kapılma belki kana beta yansımamıştır umudunu kaybetme he bu ay olmazsa gelecek ayy üzülme![]()
Benimde ara ara sol kasığıma ağrı giriyordu arada bir sağ ama devamlı olan bir ağrı değildi hatta belimden kuyruk sokuguma vuran ağrılar vardı tek taraflı. Bebek yerleşmeye tutunmaya çalışınca öyle ağrılar olması normalmiş Ultrosondan baktı doktor keseyi göremedi geç döllenme olabilir dedi iki gün arayla kan ver artış iki katiysa normal dedi iki gün arayla kan verdim doktorumun istediği gibi artış oldu. 11 Ekim'de randevum var inşallah herşey yolunda gider benim içinde dua edinKuzum adetimden 11. Gün verdim kanı ve testim bu şekilde şaşırıyorum artıkve belirti olarak sadece sol kasık ağrım var