Gebeliğe Hazırlık Kızlar erken gebelik testi bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullandığınız hangi testti acaba bariz çizgi çıkarmış, rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla nasip etsin

hiç gözükmüyor kanda mutlaka çıkar hadi hayırlısı rabbim ikiz nasip etsin salih evlat olsun inş.. haber bekliyoruzz

Aynı şey benimde başıma geldi cuma günü adetim 1 gün geçmişti comfort d. Marka test yaptım silik çizgi vardı ilk gebeliğimdede silik çizgi çıkmıştı ama sonraki günlerde yaptığım testler hep negatif bugün gecikmede 5. Günüm hala bekliyorum demekki silik çizgiye herzaman güvenmemeli

Negatif kuzum 0,12
Canım adetinden kaç gün geçti bak benim 6 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.1 di sonra 9 gün geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı dedim tamam yanı yok adet olmayı bekledim ama olmadım 15 gün geçti elimde son 1 test kalmıştı sabah kalktım yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi günü gidip kan verdim pozitif gördüm geç döllenme olmuş adetimden 15 gün geçtiginde öğrendim sende umutsuzluğa kapılma belki kana beta yansımamıştır umudunu kaybetme he bu ay olmazsa gelecek ayy üzülme 💕

Canım adetinden kaç gün geçti bak benim 6 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.1 di sonra 9 gün geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı dedim tamam yanı yok adet olmayı bekledim ama olmadım 15 gün geçti elimde son 1 test kalmıştı sabah kalktım yaptım çok silik bir çizgi çıktı ertesi günü gidip kan verdim pozitif gördüm geç döllenme olmuş adetimden 15 gün geçtiginde öğrendim sende umutsuzluğa kapılma belki kana beta yansımamıştır umudunu kaybetme he bu ay olmazsa gelecek ayy üzülme 💕
Kuzum adetimden 11. Gün verdim kanı ve testim bu şekilde şaşırıyorum artık 😀 ve belirti olarak sadece sol kasık ağrım var

Kuzum adetimden 11. Gün verdim kanı ve testim bu şekilde şaşırıyorum artık 😀 ve belirti olarak sadece sol kasık ağrım var
Benimde ara ara sol kasığıma ağrı giriyordu arada bir sağ ama devamlı olan bir ağrı değildi hatta belimden kuyruk sokuguma vuran ağrılar vardı tek taraflı. Bebek yerleşmeye tutunmaya çalışınca öyle ağrılar olması normalmiş Ultrosondan baktı doktor keseyi göremedi geç döllenme olabilir dedi iki gün arayla kan ver artış iki katiysa normal dedi iki gün arayla kan verdim doktorumun istediği gibi artış oldu. 11 Ekim'de randevum var inşallah herşey yolunda gider benim içinde dua edin 🥰 Seninde herşey bu gönlünce olsunn o ağrılar gayet normal inşallah bebeğin seninledir tutunmaya çalışıyordur pozitif düşün stresten uzaklas tatlım

Back
X