• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar erken gebelik testi bakarmısınız

Kızlar b-good markasıyla yaptım ikinci çizgi belirdi doğru sonuç veriyormu acaba
Bende yaptim canim b good suan hamile oldugumu ogrendim
1000011548.webp

Açıkçası adet olunca yoktur bir şey dedim ama bu testi yapıp böyle çıkınca da kan verip netleştireyim diye düşünüyorum sanırım days doctor beni yanıltıyor
Olabilir canim ama sen genede bi kan ver bence yani yanilta bilir cunku kimisi bozuk oluyor testlerin kimisi sorunsuz mesela days doctor herkeste yalanci pozitif vermis bende negatif cikti ama suan ben hamileyim yani belli olmuyor hatta ben demistim bu beni negatif cikardi heralde bende hamileyim diye gercekten oyleymisim 🤣🤣bak o testide atayim sana
1000011403.webp

Kızlar merhaba,bakabilir misiniz days doctor (kalite düştüğü için rengiyle oynadım)🌸

Eklentiler

• 1000127098.webp
    1000127098.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 38
Olabilir canim ama sen genede bi kan ver bence yani yanilta bilir cunku kimisi bozuk oluyor testlerin kimisi sorunsuz mesela days doctor herkeste yalanci pozitif vermis bende negatif cikti ama suan ben hamileyim yani belli olmuyor hatta ben demistim bu beni negatif cikardi heralde bende hamileyim diye gercekten oyleymisim 🤣🤣bak o testide atayim sana Eki Görüntüle 3681627
😆 testi tersine yapmışlar herhalde 😂 hamile olanı negatif çıkarıyor olabilir tabii ne zaman nasıl hamile olacağımız da belki olmuyor çok garip işler

Back
X