Gebeliğe Hazırlık Kızlar erken gebelik testi pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Kızlar bu durumu yaşayan var mı bu testi bide ilk 5 dk da çıkan sonuç kan 0,12 ? Erken gebelik testi prodoctor
76DFE5B6-F155-4CF1-9CFA-3E25C8C20CEC.png

Eklentiler

• 49A1189C-9AB3-4046-B9EF-A42DD75527A3.webp
    49A1189C-9AB3-4046-B9EF-A42DD75527A3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 233
Bi kere bende de böyle oldu testte yanılma payı var canım kan tahlili en doğru sonucu veriyor sen kan tahliline güven

Bazen testler yanıltıyor kan kesin sonuç 😞

Reglim geçikeli bi de 11 gün oldu ister istemez bi heveslenme oldu açıkçası
O zaman kan tahlilinde beta baya yüksek olması gerekirdi canım geç döllenme olsa bile inan çok iyi anlıyorum seni bende bi kere kürtaj oldum yeniden istiyoruz insan Ümit ediyor maalesef böyle durumlarda

Kızlar bu durumu yaşayan var mı bu testi bide ilk 5 dk da çıkan sonuç kan 0,12 ? Erken gebelik testi prodoctorEki Görüntüle 2927949
Bende bu testin aynısını adetime 3 gün kala yaptım aynı böyle çıkmıştı ve adetine bir gün kala da kan test verdiğimde betam 9 çıkmıştı sonra zaten iki katı arttı. Adetinize kaç gün vardı ? Gerçeği kanda illa azda olsa gözükmesi gerekirdi. Siz yine de adet olmazsanız test yaparsınız yine. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bende bu testin aynısını adetime 3 gün kala yaptım aynı böyle çıkmıştı ve adetine bir gün kala da kan test verdiğimde betam 9 çıkmıştı sonra zaten iki katı arttı. Adetinize kaç gün vardı ? Gerçeği kanda illa azda olsa gözükmesi gerekirdi. Siz yine de adet olmazsanız test yaparsınız yine. Hayırlısı olsun hakkınızda
Reglim gecikti benim 11. Gündeyim canım

O zaman negatiftir canım. 11 gün gecikmede o test baya kırmızı çıkardı. Silik çıkmış senin. Olsun hakkınızda hayırlısı
Kan verdiğim zaman doktor geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekle dedi bakalım bekliyoruz ne gelen var ne giden

Geç döllenme olabiliyor benim adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı sizin 11 gün gecikmiş şuan için olsaydı çıkardı ama geç döllenme de ne kadar geç kan da sonuç veriyor bilemiyorum, prodoctor yanıltıyor sanırım ben pyro clınıce ultra erken gebelik testi kullanmıştım silik çıktı ve yanıltmadı inşallah senin de geç döllenmedir de hamilesindir hakkında hayırlısı olsun

Kızlar bu durumu yaşayan var mı bu testi bide ilk 5 dk da çıkan sonuç kan 0,12 ? Erken gebelik testi prodoctorEki Görüntüle 2927949
Bu test tam bi hayal kırıklığı canım. 20 eylülde çatlatma iğnesi oldum 11.günde bu testi yapmaya başladım sürekli pozitif gösteriyo ama her gün netliği azalarak devam ediyo. 16.günümde de aynı bu şekilde gösterdi. Netliği artarak devam etseydi hamilelikten süphelencektim ama hiç öyle olmadı, bende beklemedeyim hala bana kalırsa yalancı pozitif gösteriyo. İnşaAllah senin ki geç döllenmedir de bi kaç güne gebelik haberini alırsın🤲🏻❤️

Eklentiler

• 0E4DDA1B-EB4D-40D2-9819-204B384B6EC3.webp
    0E4DDA1B-EB4D-40D2-9819-204B384B6EC3.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 185
  • 9128B5AC-41AB-455B-8AE9-468D6F87B470.webp
    9128B5AC-41AB-455B-8AE9-468D6F87B470.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 152
Reglim geçikeli bi de 11 gün oldu ister istemez bi heveslenme oldu açıkçası
Benim 6 gün geçince kan verdim çıkmadı 9 gün geçti evde test yaptım çıkmadı 15 gün geçince hala adet olmuyorum bir yapayım Ben 15 gün geçtikten sonra öğrendim o kadar silik bir çizgi vardiki acaba varmı yok mu dedim bir tane daha test aldım yaptım silik göründü ertesi günü kan verdim pozitif ti ama adetimden 15 gün geçti sizde iyi düşünün bir hafta sonra adet olmazsanız tekrar verin geç yansıyor da olabilir geç dollenmede olabilir 20 gün geçince öğrenen bile varmış kendinize dikkat edin🥰

Geç döllenme olabiliyor benim adetimi 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı sizin 11 gün gecikmiş şuan için olsaydı çıkardı ama geç döllenme de ne kadar geç kan da sonuç veriyor bilemiyorum, prodoctor yanıltıyor sanırım ben pyro clınıce ultra erken gebelik testi kullanmıştım silik çıktı ve yanıltmadı inşallah senin de geç döllenmedir de hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
yaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaa

Back
X