Kızlar adetime 5 gun varken prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 4. Dk t çizgisinde sanki bir çizgi belirdi tek ben mi görüyorum acaba bi bakar misiniz cok belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var miydi bu şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet bi çizgi gördüm ama umarım vardırfotoğraf yuklenmemisti sanirim ekledim
Ya insaAllah vardırHayalet bi çizgi gördüm ama umarım vardırbir kaç gün daha bekleyip yaparsan daha net olur.
Benim de silik çıkmıştı adete daha yakın bi zmaanda . Senin daha 5 gün var inşaallah koyulaşırYa insaAllah vardırpeki genelde böyle ilk hayalet şeklinde mi oluyor
Ya bu mesajlar o kadar mutlu ediyor ki insankBenim de silik çıkmıştı adete daha yakın bi zmaanda . Senin daha 5 gün var inşaallah koyulaşır![]()
Daha mutlu olursun inşaallah bi kaç güneYa bu mesajlar o kadar mutlu ediyor ki insank
Kızlar adetime 5 gun varken prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 4. Dk t çizgisinde sanki bir çizgi belirdi tek ben mi görüyorum acaba bi bakar misiniz cok belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var miydi bu şekilde
Bu test hata veriyor tabiki moralini bozmak istemem 4 gün kala bende bu testi yaptım daha belirgindi ama hamile değilmişim. Pozitif çıkan ama gebe olmağım testi paylaştım senin için. Bence başka marka ile dene. İnşallah gönlüne göre olur.Kızlar adetime 5 gun varken prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk 4. Dk t çizgisinde sanki bir çizgi belirdi tek ben mi görüyorum acaba bi bakar misiniz cok belli belirsiz çizgi ile hamile olduğunu öğrenen var miydi bu şekilde
Evet oldum biraz geç cevap oldu ama gerçekten bu marka alınmazmisAdet oldunuzmu merak ettim ? Bende bu testten yaptım
Hangi marka bu test? Laboquik öneririm iki hamileliğimide onda öğrendim aşırı silik çizgiyle erkenden ve doğru olarak göstermişti.Evet oldum biraz geç cevap oldu ama gerçekten bu marka alınmazmis
Predictor bu ama bir daha tövbe almamHangi marka bu test? Laboquik öneririm iki hamileliğimide onda öğrendim aşırı silik çizgiyle erkenden ve doğru olarak göstermişti.
Ya üzüldüm, peki adetiniz nasıl? Lekelenme gibi ya da az ise üzerine görmüş olabilir misiniz acabaPredictor bu ama bir daha tövbe almam