Kizlar erken gebelik testime bakar misiniz

Evet oldum biraz geç cevap oldu ama gerçekten bu marka alınmazmis
Evet benimde bugün PRODOCTOR marka testim pozitif çıktı kızlar ama kan verdim ve 1 çıktı sonuç. Gerçekten bu kadar ciddi bir konuda bu kadar sahtekarlık nasıl yapıp insanların duygularıyla oynuyorlar. Allah işlerini rast getirmesin bu testi üretenlerin. Yıllardır bekleyenler var gerçekten iğrenç bi marka. Konunuzu görünce burdan yazmak istedim. Kimse prodoctor marka testi almasın.

Evet benimde bugün PRODOCTOR marka testim pozitif çıktı kızlar ama kan verdim ve 1 çıktı sonuç. Gerçekten bu kadar ciddi bir konuda bu kadar sahtekarlık nasıl yapıp insanların duygularıyla oynuyorlar. Allah işlerini rast getirmesin bu testi üretenlerin. Yıllardır bekleyenler var gerçekten iğrenç bi marka. Konunuzu görünce burdan yazmak istedim. Kimse prodoctor marka testi almasın.
O kadar zor oluyor ki o kan testi sonucunun 1 çıktığını görmek. Basbayağı pembe cizgi vardi benim testimde de. Ustelik tatildeydik hamile oldugumu düşündüğüm için hic denize havuza bile girmedim yüzerken ani hareket yaparim da bir sey olur diye. En iyisi batı beklemek ve kaset test yapmak ama cok merak ediyorsanız da Predictor almanızı tavsiye ederim. Onun için çok nadir kotu yorum okudum

Back
X