kızlar eş tamam da işı napsam:-)

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
35
Kızlar merhaba ben yaklasık 6 ay sonra yurtdisina gelin gidicem ama bu 6 aylık sürede calısmak istiyorum ama tabi firmalara da bastan bu durumu anlatamyrm anlatirsam ise almayacaklar sizcd 6 ay sonra isten cikmak karsi tarafa karsi kotu bir durum mu olr siz olsaniz napardnz

oncelıkle gıdıcegın yerın dılını bilmelisin.. işverenlerın ılk tercıhı dil bilip bilmemek oluor

hayır olmaz sonuçta adı üstünde deneme süresi sen onları denıyorsun,onlar senı denıyor.

ama eğer şansın varsa ben global bır sırkette çalış derim atıyorum canadaya falan gıdeceksen ingilizce bildiğin için direkt ordaki şirkete geçmek istediğini ve durumunu belirttip geçme şansın olabılır.

Zamanımı bos gecirmek istemiyorum 5 6 ayda az bi süre degil ama bu aylarda baslayip ben agustostan sonra yokum demek de etik olur mu sizce ben biraz duygusalim boyle seylerde :S

Avrypaya gidecegim canim ben sadece zamanim bos gecmesin ve kaynanmla zaman gecirmemek icin istyrm tabi isin maddi boyutuda var aileme de destek olmak istyrm siz napardinz sizce patrona ben ayriliyrm demek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…