Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesikızlar eşi klomen kullanan var mııı?
kızlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu. doktorumuz klomen, virigen testocaps kapsül ve augmentin verdi ama internette biraz araştırdım. klomenin yararından çok zararı varmış.. bu konuda bilgisi olan var mı?
klomen erkeklerde testesteronu hormonu nu aynı zamanda da östrojen hormonunu artırıyor hapı bıraktıktan 2 hafta sonra artmış olan östrojen hormonu testislerdeki leyding hücrelerini duyarsız hale getirip testesteron hormonu salgılamasını azalmasına sebep oluyor buda cinsel isteksizlik yapıyor--muş canım
klomen erkeklerde testesteronu hormonu nu aynı zamanda da östrojen hormonunu artırıyor hapı bıraktıktan 2 hafta sonra artmış olan östrojen hormonu testislerdeki leyding hücrelerini duyarsız hale getirip testesteron hormonu salgılamasını azalmasına sebep oluyor buda cinsel isteksizlik yapıyor--muş canım
bizde ağustoz ayından bu yana yarım tablet şeklinde kullanıyoruz.belki bu ay dr. buraktırır başka ilaça başlarız bilmiyorum artık.peki zararlıysa dr. niye :26:veriyor bunu.
bizde ağustoz ayından bu yana yarım tablet şeklinde kullanıyoruz.belki bu ay dr. buraktırır başka ilaça başlarız bilmiyorum artık.peki zararlıysa dr. niye :26:veriyor bunu.
canım benim eşim azosperm yani menide hiç sperm yok ama testislerde sperm evresi görülüyor.bize Kaan hoca tedavi amaçlı verdi.inşAllah bu ........ .........meleklere birgün ulaşabiliriz.
canım benim eşim azosperm yani menide hiç sperm yok ama testislerde sperm evresi görülüyor.bize Kaan hoca tedavi amaçlı verdi.inşAllah bu ........ .........meleklere birgün ulaşabiliriz.
slm kızlar benim eşimde kullanıyor..
bizde sperm azlığından kullanıyoruz yalnız siz yarımşar tablet yazmışsınız benim eşim tam kullanıyor
eşimde varikosel var ilk spermiyogramda sayı 12milyondu hareketlilikte %20.
üroloji doktoru antibiyotik vermişti diğer testte de sayı 10milyona düştü ama hareketlilik %20 de %65 e çıkmıştı sonrada klomen verdi işte..
siz simdi yarım tablet yazınca şaşırdım biz neden tam alıyoruz die..
bilgisi olanlardan cvp bekliyorum ..
canım bizde sonuç vermesi uzun zaman alabilir.biz azospermiz yani menide hiç sperm yok demek, Kaan bey iyiye gittiğini söyledi.bu ay tekrar testler yaptırmamız gerekiyor.artık hayırlısı Allahtan.umarım sizde daha iyi sonuç verir sadece yarım klomenmi kullanıyorsun extradan vitamin mineral bitkiseller felan kullanmıyormusun.2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz bölümüne girersen sana çok yardımcı olurlar genelde sperm azlığı olan arkadaşlar var orada ne kullanman gerektiğini söylerler genelde Kaan hocanın hastaları.inşAllah iyi sonuç alısın.
slm kızlar benim eşimde kullanıyor..
bizde sperm azlığından kullanıyoruz yalnız siz yarımşar tablet yazmışsınız benim eşim tam kullanıyor
eşimde varikosel var ilk spermiyogramda sayı 12milyondu hareketlilikte %20.
üroloji doktoru antibiyotik vermişti diğer testte de sayı 10milyona düştü ama hareketlilik %20 de %65 e çıkmıştı sonrada klomen verdi işte..
siz simdi yarım tablet yazınca şaşırdım biz neden tam alıyoruz die..
bilgisi olanlardan cvp bekliyorum ..