- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşhis nasıl konuldu.Sperm testi yaptırdınız mı.Mikrotese mi olacak eşiniz ?Kimse yok mu![]()
Bebek tedavisi için gittik benim herşeyim temiz çıktı eşimin sperm testi sonucunda azosperm dendi urolojiye yönlendirdi eğer canlı bi kaç sperme rastlanırsa ancak tüp bebek dendi pazartesi gidicez dua edin lütfen bu yoldan geçenler beni bilgilendirin nolurTeşhis nasıl konuldu.Sperm testi yaptırdınız mı.Mikrotese mi olacak eşiniz ?
Anladım işte pazartesi hepsi belli olucak ona göre yine haberleşiriz teşekkür ederim Allah razı olsun sizede nasip olsun inşallah en kısa zamandaAnladım.Benim eşimde azospermi.Mikrotese ameliyatı ile sperm elde edildi.Azosperm teşhisi konuluyor ama hastalık çoğunda farklı .Bizde mesela hiç sperm çıkışı yoktu.Teseden sonra da doğal yolla sperm elde edemeyeceğimizi öğrendik.Bazılarında bir kaç tane çıkış oluyor.Bazılarında doktor tedaviyle sperm çıkışı sağlarız diyor.Bunu erkeğin hormon testlerine bakarak yorumluyorlar.
Ne yaptınız hastahane işleri nasıl gectiAnladım işte pazartesi hepsi belli olucak ona göre yine haberleşiriz teşekkür ederim Allah razı olsun sizede nasip olsun inşallah en kısa zamanda
Bizim durumda aynı sonuç nedir öğrenebildiniz mi?Bebek tedavisi için gittik benim herşeyim temiz çıktı eşimin sperm testi sonucunda azosperm dendi urolojiye yönlendirdi eğer canlı bi kaç sperme rastlanırsa ancak tüp bebek dendi pazartesi gidicez dua edin lütfen bu yoldan geçenler beni bilgilendirin nolur
Canım ben semra hocaya başladım ilaç tedavisine başladık durum aynı 3. Aşamaya geldik bitkisellerleBizim durumda aynı sonuç nedir öğrenebildiniz mi?
Bitkisel tedavi eşinize mi uygulandı? Yani sperm hâlâ çıkmadı mı?Canım ben semra hocaya başladım ilaç tedavisine başladık durum aynı 3. Aşamaya geldik bitkisellerle
Biz kendimiz bitkisel kullandık canım çıkmadı ama üç aylık ilaç tedavisine başladık doktorumuz çıkma şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi kolay yani dedi inşallah öyle olur canımBitkisel tedavi eşinize mi uygulandı? Yani sperm hâlâ çıkmadı mı?
İnşallah hakkınızda hayırlısı. Bu arada hangi doktora gidiyosunuz?Biz kendimiz bitkisel kullandık canım çıkmadı ama üç aylık ilaç tedavisine başladık doktorumuz çıkma şansımızın çok yüksek olduğunu söyledi kolay yani dedi inşallah öyle olur canım
Amin Allah razı olsun Alife Semra sertyel canımİnşallah hakkınızda hayırlısı. Bu arada hangi doktora gidiyosunuz?
Amin Allah razı olsun Alife Semra sertyel canı
Soruyu eksik sormuşum :) hangi şehirdesiniz daha uygun sanırımAmin Allah razı olsun Alife Semra sertyel canım
AnkaradayızSoruyu eksik sormuşum :) hangi şehirdesiniz daha uygun sanırım
Şimdi oldu. Bizde Istanbul'da yız canım doktor ismi tanıdık gelmedi o yüzden sordum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bizde eşime 3 hafta kadar iğne kullandık bi teksini göremedik iğneyi bıraktık. Beslenmeye dikkat ediyoruz kuruyemiş işte fındık badem ceviz kaju falan eksik etmiyoruz. Henaz bi faydasını görmedik ama sanırım biraz etkisini geç göstercekAnkaradayız
Ayrıntılı spermiyogram testi verdiniz mi sizinki ne durumda en iyisini bitkisel bence biz çok yararını gördükŞimdi oldu. Bizde Istanbul'da yız canım doktor ismi tanıdık gelmedi o yüzden sordum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bizde eşime 3 hafta kadar iğne kullandık bi teksini göremedik iğneyi bıraktık. Beslenmeye dikkat ediyoruz kuruyemiş işte fındık badem ceviz kaju falan eksik etmiyoruz. Henaz bi faydasını görmedik ama sanırım biraz etkisini geç göstercek
Evet verdik. İlk verdiğimiz testte 40 adet çıktı. İkinci 12 adet çıktı. 3. Testi farklı bi merkezde verdik hiç sperm çıkmadı ama yeniden vercek eşim haftaya bakalımAyrıntılı spermiyogram testi verdiniz mi sizinki ne durumda en iyisini bitkisel bence biz çok yararını gördük
Sizin çıkışınız varmış maşallah canım çıkış olanlarla niye tüp bebek yapmadınEvet verdik. İlk verdiğimiz testte 40 adet çıktı. İkinci 12 adet çıktı. 3. Testi farklı bi merkezde verdik hiç sperm çıkmadı ama yeniden vercek eşim haftaya bakalım
İşte insanoğluyuz. Biraz daha fazla olursa belki normal yoldan olur dedik bekledik. Şimdi tüp bebeğe karar verdik çıkmıyor.Sizin çıkışınız varmış maşallah canım çıkış olanlarla niye tüp bebek yapmadın