Kızlar eşimi kendime nasıl bağlayabilirim??Altın kurallarınızı bekliyorum??

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Kızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??

Ben bluetooth kullaniyorum.

Sakasi bir yana hicbir sey yapmıyorum. Zaten bagliydi ki evlendim. Zaten benim icin sorunsuz biriydi ki evlendim. Zira ben de onun icin sorunsuz biriydim ki benjmle evlendi. Kimse kimseyi cekmek icin evlenmiyor. Kanirtma adami.

Ha etkisi var mi bilmiyorum ama burclara ve karakteri etkiledigine inanmiyoruz. Ben oglak esim ikizler. Galiba anlaşmayan burclar.

esiniz kendisine boyle davranmasina izin vermis. o izin verdigi icin boyle davranabiliyosun. cunku alltan alan taraf o olmus bu durumu siz biraz uste cikarak kullanmasiniz. tam terside olabilirdi. oyle dusun esin sana oyle davransaydi. ne kadar uzulurdun. sogurdun ondan dimi. daha cok yenisiniz. duzelmicek seylerde degil. senin elinde biraz arkadasim.

Heh işte benim elimde ve ben nasıl davranmalıyım nasıl ona değiştiğimi göstermeliyim?

Yani şimdi hatalarını fark etmişsin bu önemli. "Ben hatamın farkındayım ama değişmem" de demiyorsun demek ki umut var. Öncelikle eşin sana değer veren, seven, saygı gösteren ve senin de sevdiğin biriyse kıymetini bil. İnsan eğer birinin kıymetini bilirse kaybetmekten de korkar. Gözünün içine bakar. Kendinden çok sevdiği insanı düşünür, bireysel belcillikleri törpülenir. Bence sen eşine saygı da duymuyorsun.

Ben gözümü kapatıp eşimi üzmeyi hayal ettiğimde bile kalbim sızlıyor. Eğer gerçekten içinden gelirse, bir öpücükle bile sevdiğini hissettirirsin. İçinden sevgi gösterisi yapmak gerekiyorsa yap, neden tutasın ki kendini.

Baglamak degilde, diosun ya baskalarina daha ozenle davraniosun bence esine 10kat daha ozenle yaklasmalisin. Tazelersiniz bu sekilde sevginizi. Bunun bi altin kurali da yok bence. Sevgi saygi ve birbirini yipratmamak...

Kızlar daha 3aylık evliyizz 2yıl nişanlı kaldık ve bu süre icinde eşimi çok yıprattım çünkü duygu karmaşası icndeydm galiba tam hazr da degldm zaten karamsar bi yapıdaym evlilige olan antipatimi de ona çok yansıttım o da baslarda yapma böyle tarts tarts nereye kadar braz da mutlulugu yasayalm derdi ama burcum ve yapım geregi bi süre sonra ona yne yüklenyodum işin garip yanı cevremdeki herkesle gayet iyiyim gayet dkkatli davranrm kmse kırılsn üzülsn istemem alttan alrm amaaa eşim benm icn bicok sey yapmsken ona neden öle davranamyorum? Sevyorum da ama ona sevgimi nasl belli edeblrm?? Bu huylarmdan nasl vageceblrm?? Bi erkegi mutlu etmenin yolları nelerdr?? Hala şikayetci olmasa da ne tartsyorz moralmz bozulyo bu hayat hep böle mi gtcek dye dsünyorz yani bu hayatı ikimiz icn nasıl yenileyeblrm?? Bana fikir verr msnz kızlarrr?? Erkek kadına nasl bağlanrr??

burcunuz ne ki ben de mi burcumdan dolayı huysuzum acaba :KK53:

Eş adıyla tabir edilen mahret-ül varlık evveliyetle sabit duracak bir kaba alınır; ardından şeker ve limon eklenmek suretiyle kaynatılıp soğutulur, ağda kıvamına getirilen mahret-ül varlık istenilen bölgede kullanılmak üzere zamk eylenmeye münasip hale getirilir.

Son düzenleme:
Yurt dışından ıthal olup,bağlayıcı etkiye sahiptır..renklerimiz mevcuttur..
Anahtar teslim..kapıda ödeme..kuyrukta bekleme..
wp_ss_20151010_0004.webp

İsten geldiğinde özenle ilgilenen kollari AC hoşgeldin kocacim deyip masum bir öpücük kondur yanagina geldiğinde sofraniz hazir olsun
Yemekten sorasi cay yap böylece beraber film izle netten. Bunlari içtenlikle yapmalisin:)
Senın verdiğin bu olayı arkadaşıma demıştım,cevap aynen şu,amannn endulus işim yokda,onun şeyını kaldırcam,neymiş kapıda karşılama fılan,bınlar boş,o karşılasın benı demişti,sonuçmu,boşandılar

Kızlar burcum terazi her ne kadar ölçmek tartmak için kullanılan bi alet olsa da ben hiç ölçüp tartmam ve çok dengesizim

Evet aslında şu kapıda karşılama olayına katılıyorum o kadar surat yapıp sonra bikere kapıda gülümseyerek karşılayınca yelkenler fora :D

Ve terazinin em mükemmel ilişki yaşayacağı burç da yay yani eşim gerçekten de beni ondan başkası çekemezdi sanırımm

Back
X