kızlar eşimin kalbini kırdım yardımm

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. eşimin abisiyle ortak ev yaptrdık bizim durumumuz biraz dha iyi olduğu için bizden az miktrda her ay fazla para harcanıyor eşimde bunu hoşgörüyor. bende başta hoşgördüm ama sonra abisinin bol bol harcaması, hiç bir çaba göstermemesi sonucu şuan herşey eşit olsun istyorum. bizimde bebeğimiz olucak masrafımız başladı ve eltim çalışmıyor biz iki kişi çalışıyoruz haliyle onlardan dha iyi geçiniyoruz..
eşim abisine üzüldüğü için ondan para çıksın istemiyor. bende artık bu duruma fazlasıyla gıcık olmaya başladım ama eşiminde elinden gelen bşey yok gbi neyse geçen bebeğimizin masrafına ayırdığım parayı eşim param yok dyerek bankadan çekmek istedi bende yine abısının borcunumu odedi düşüncesiyle paranı ne çabuk bitirdin çekme para elimizdekiyle idare edelim dedim. eşimde çekelım dedi ve o an ağzımdan çekmiceksin benim param kelimesi çıktı böyle bşeyin lafını hiç yapmazdım.
şimdi eşim küsüyor senin parana asla dokunmam diyor bana ve geçen haftada ben abinin payına düşeni ödeme dediğimde senin paranlamı ödüyorum demişti. tam olarak kırdımmı hakettimi napmam lazım bilemedim.....

çok iyi demişssin inan.helal olsun sana.Rabbim söletmiş sen değil.bırak biraz kırılsın kırıldığınıda düşünmüyorum sadece sinirlenmiştir.eyvaaahh kadın akıllı çıktı uyandın diye dellenmiştir.yüz verdikçe istiyorlar ara sıra ters köşe yapacaksınki kendine gelecekler.senin paran ona ne tatlı geliyodur oohhh misss.havadan hazırdan para harcamasıda kolay.

Valla senin paran benim param bunlar hoş değil karı koca arasında.

Eşinle rahatsız olduğun şeyi konuşabilir, doğacak çocuğunu düşünmesini isteyebilirsin bu normal. Ancak eğer öyle fazla bi fark yoksa bence sırf bu yüzden tadınızı kaçırma.

ayyy kızlar bende benim param demekle haksızlıkmı ettim dye düşünüpduuruyordum. doğru diyosunuz bende böyle düşünüyorum ama eşim böyle düşünüyorum dye beni çok kötü bir insan gbi görüyor yardım etcem vercem dye söyleniyor bende hakkımı helal etmiyorum artık verirsen dedim. bizim dururumumuz iyiyse ben çalıştığım için dedim ama anlamıyor beni hamile halimle çok ağlattı:KK61:

ko
Valla senin paran benim param bunlar hoş değil karı koca arasında.

Eşinle rahatsız olduğun şeyi konuşabilir, doğacak çocuğunu düşünmesini isteyebilirsin bu normal. Ancak eğer öyle fazla bi fark yoksa bence sırf bu yüzden tadını mızı kaçırma. Bebişi düşün.
konuştum hemde kaç defa ama yok anlamıyor anlatamadım kötü insan durumuna düştüm canım ben verdiğim prada deilim abisinin hiç bir şeyi üstlenmemesi sanki evi biz kendimize yapmış gbi eşimin herseyi üstlenmesi kendini mecbur hissetmesine kızıyorum

hiç kırdım havasına girme ona da hissettirme.
senin paranla ödemiyorsa! senin parandır o.. verme bence..

ayrıca sen karnında canla kalkıp işe gidiyorsun onun eşi k.çını devirip yatıyorsa bu senden ve evladından başkasına haksızlık olmuyor demektir. hamileyken çalışmak ne zordur bilirim. ilk 3 ay son 2 ay geçmek bilmiyor zira..

Evlilikte senin benim olmamalı
Ama eltin çalışmıyor diye sizden daha fazla harcanması, sana haksızlık
Daha düzgün ifade edebilirdin, bende abinin eşi gibi yatsam bize kim yardım edecek gibi..
Bilmiyorum ama her ailede böyle bir 'kahraman?' bulunur. Bu ailede senin eşine düşmüş gibi o kahramanlık maalesef. Öncelik üçünüzün olmalı oysaki, abisinin değil.

Evlilikte senin benim olmamalı
Ama eltin çalışmıyor diye sizden daha fazla harcanması, sana haksızlık
Daha düzgün ifade edebilirdin, bende abinin eşi gibi yatsam bize kim yardım edecek gibi..
Bilmiyorum ama her ailede böyle bir 'kahraman?' bulunur. Bu ailede senin eşine düşmüş gibi o kahramanlık maalesef. Öncelik üçünüzün olmalı oysaki, abisinin değil.
hep konuşuyorum cnm hep konuşuyorum kendside farkında ama abisi ödeyemem diyor borçlularla eşim muhatap oldu biz gamsız deiliz eşim sorumluluk duyuyor ödemek zorunda kalıyor ama nereye kadar bu

hiç kırdım havasına girme ona da hissettirme.
senin paranla ödemiyorsa! senin parandır o.. verme bence..

ayrıca sen karnında canla kalkıp işe gidiyorsun onun eşi k.çını devirip yatıyorsa bu senden ve evladından başkasına haksızlık olmuyor demektir. hamileyken çalışmak ne zordur bilirim. ilk 3 ay son 2 ay geçmek bilmiyor zira..
evet çok zor gerçekten benimde bu gücüme gdiyor kuzum çok da kazanmıyoruz ben 1300 eşim 1900 kredi ödüyoruz 650 lira e ısınma faturalar bizde çok lüks yaşamıyoruzki neden bukadar üstelniyor eşim ne zmana kadar üstlenicek

evet çok zor gerçekten benimde bu gücüme gdiyor kuzum çok da kazanmıyoruz ben 1300 eşim 1900 kredi ödüyoruz 650 lira e ısınma faturalar bizde çok lüks yaşamıyoruzki neden bukadar üstelniyor eşim ne zmana kadar üstlenicek

ahh canım kıyamam. bak sizinde öyle yüksek yüksek maaşınız yokmuş.. belli ki sen de kısıyorsun. ben senin adına üzüldüm. eşinin abisi kadar sizi de kollaması gerekirdi.. kesinlikle birikimini verme. zaten eşin ayrımı yapmış bir defa.. sandım ki ikiniz birlikte baya yüksek maaşlar alıyorsunuz da destek oluyorsunuz.. abi baya bencilmiş..

Daha önce çalışıyordum ama şu an çalışmıyorum.
Elbette senin emeğin ,ama bizim paramız demelisin.
Eşim bana yaptığı herhangi bir harcamada hiç benim param demedi ama deseydi kırılırdım.
Sana sömürülmek zor geliyor ama bunu bizli kelimelerle söylemen daha doğru olur bence....

Siz çalışın, elti otursun ama sizden daha çok para çıksın. Çok iyi ya. Millet akıllı valla. Eğer abisi daha az kazanıyorsa ona göre davranacak. Eşiniz siz çalışmasanız abisine bu kadar rahat yardım edemezdi, abisi de o yardımı göremezdi. Demek ki sizin paranızla oluyor bunlar. Karı koca arasında senin benim param olmamalı asla. Ama eşlerden biri adaletsiz davranıyorsa da önü alınmalı.

Back
X