brcn95 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 637 470 18 29 26 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brcn95 #1 Kızlar bu aralık ayında yapıldı sonuçları nasil sizce bilenler anlayanlar yorumlar mi doktor sıkıntı yok gayet iyi sol tarafta varikosel olabilir ilerde ameliyat olabilirsin dendi ama anlayamadık tam olarak ??? Eklentiler IMG_20230325_201001.webp 30,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bu aralık ayında yapıldı sonuçları nasil sizce bilenler anlayanlar yorumlar mi doktor sıkıntı yok gayet iyi sol tarafta varikosel olabilir ilerde ameliyat olabilirsin dendi ama anlayamadık tam olarak ???
ffestinalente Nirvana Pro Üye 22 Mayıs 2012 11.000 30.547 798 26 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brcn95 #2 Bu doktorun dediklerini tam anlayamadıysanız bence başka bir doktora da görünün mutlaka. İçinize sinen, güzel anlatan bir doktor bulmak önemli. Konuyla ilgili bilgim yok ama olsa da burdan paylaşmazdım açıkcası. Direkt doktordan bilgi almak daha sağlıklı
Bu doktorun dediklerini tam anlayamadıysanız bence başka bir doktora da görünün mutlaka. İçinize sinen, güzel anlatan bir doktor bulmak önemli. Konuyla ilgili bilgim yok ama olsa da burdan paylaşmazdım açıkcası. Direkt doktordan bilgi almak daha sağlıklı
brcn95 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 637 470 18 29 27 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brcn95 #3 ffestinalente .!.: Bu doktorun dediklerini tam anlayamadıysanız bence başka bir doktora da görünün mutlaka. İçinize sinen, güzel anlatan bir doktor bulmak önemli. Konuyla ilgili bilgim yok ama olsa da burdan paylaşmazdım açıkcası. Direkt doktordan bilgi almak daha sağlıklı Genişletmek için tıkla... Bakalım hsg den sonra tekrar verir olmazsa ya
ffestinalente .!.: Bu doktorun dediklerini tam anlayamadıysanız bence başka bir doktora da görünün mutlaka. İçinize sinen, güzel anlatan bir doktor bulmak önemli. Konuyla ilgili bilgim yok ama olsa da burdan paylaşmazdım açıkcası. Direkt doktordan bilgi almak daha sağlıklı Genişletmek için tıkla... Bakalım hsg den sonra tekrar verir olmazsa ya