Kızlar eşimle 3 aydır deniyoruz ve bir gebelik gözükmüyor bu normal mı?

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar eşimle çok bebek istiyoruz fakat 3 ayımız denememizin her tekniği yaptım yumurtlama döneminde ilişkiye girdim düzenli bir şekilde fakat bi sonuç yok bu normal mi sizce birde yumurtlama döneminden sonrada eşimle düzenli bir şekilde ilişkiye giriyoruz adetim oluncaya kadar bu etki eder mi

Kaç yıl uğraşanlar var 3 ay için bu normal mi demen....

Ne kadar sabirsizsiniz 3 ay dedigin ne ki, benim gibi yillarca ugrasip cocuk sahibi olamayanlar var. Nerde yasiyosunuz anlamadim ki

Kızlar eşimle çok bebek istiyoruz

Bu kadar kafaya takmazsanız olur. Burada "bebeğim olmuyor" diyen her kadın kendini kasıyor, uğraşıyor. Hiç sekmedi. Rahat olursanız vücut da rahatlar ve daha kolay hamile kalırsınız. 3 ay neden olmuyor demek için çok erken, kafaya taktığınız da buradan belli.

Bazen sunu kaciriyoruz fiziksel hersey biraraya gelicek .sonuc olumlu.allah in takdirini gozardi mi ediliyor.once dua sonra maddi sonra tevekkul...rabbim isteyen herkese versin...saglikla sihhatle...

Kusura bakmayın kızlar yeni evli olduğum için pek bilgim yok bu yüzden buraya yazıyorum saol ark yinede

Bazen sunu kaciriyoruz fiziksel hersey biraraya gelicek .sonuc olumlu.allah in takdirini gozardi mi ediliyor.once dua sonra maddi sonra tevekkul...rabbim isteyen herkese versin...saglikla sihhatle...
Çok dua ediyorum tabi ki dediğiniz doğru eşimde bende her zaman dua ediyoruz namaz kılıp duamızı ediyoruz elbet onunda bi saatti bi gün var fakat açıkçası yeni evli olduğum için birşey bilmiyorum bu yüzden korkuyorum acaba bende mi sorun var diye endişem bu asıl

Çok dua ediyorum tabi ki dediğiniz doğru eşimde bende her zaman dua ediyoruz namaz kılıp duamızı ediyoruz elbet onunda bi saatti bi gün var fakat açıkçası yeni evli olduğum için birşey bilmiyorum bu yüzden korkuyorum acaba bende mi sorun var diye endişem bu asıl
bazen yazilarda oyle anlasilabiliyor.niye kendinde dusunuyoruz.gebe kalmani saglayacak olan yuzde 100 sperm...ondan sonra bizim sistem geliyor.ama bziim ulkede erkeklerin sacma sapan doktor korkulari yuzunden kadinlar testler muayene yipratiyor..ve maalesef geleneksel algi kadindan olmuyordur...
İnsan dusunmeden edemiyor tabi..rabbimin mucizesi ...can tasimak kolay mi rabbime sukur...

valla o dediklerini bizzat bizde yaptik hatta ovulasyon testi.kullandim yumurtlama gunumu net ogrendim denedik.hatta ilk iki ay olmayinca doktora gittik.buyuk bi sorun yoktu ama olmadi 6 ay ......sonra hic beklemedigim bi sekilde ve durumda hamile.oldugmu ogrendim.normal yani kafaya takma.kafaya taktikca olmiyor.

valla o dediklerini bizzat bizde yaptik hatta ovulasyon testi.kullandim yumurtlama gunumu net ogrendim denedik.hatta ilk iki ay olmayinca doktora gittik.buyuk bi sorun yoktu ama olmadi 6 ay ......sonra hic beklemedigim bi sekilde ve durumda hamile.oldugmu ogrendim.normal yani kafaya takma.kafaya taktikca olmiyor.
Çok saol herşey için çok teşekkür ederim

bazen yazilarda oyle anlasilabiliyor.niye kendinde dusunuyoruz.gebe kalmani saglayacak olan yuzde 100 sperm...ondan sonra bizim sistem geliyor.ama bziim ulkede erkeklerin sacma sapan doktor korkulari yuzunden kadinlar testler muayene yipratiyor..ve maalesef geleneksel algi kadindan olmuyordur...
İnsan dusunmeden edemiyor tabi..rabbimin mucizesi ...can tasimak kolay mi rabbime sukur...
Çok sağol çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı

Arkadaşım daha yeni evlisin, yaşın 21 genç daha.

Allah takdir etti ise, er geç o Bebek olur dünyaya gelir. Şimdinin de tadını çıkar. Yeni evlilik genç yaş geri gelmez.

Ben senin yaşında anne oldum, allahım yokluğunu göstermesin, aratmasın, isteyene de versin ama ANNELİK BÜYÜK YÜK, sorumluluk.

Şu anın tadını çıkar, kocanla doyasıya vakit geçir gez toz.

1 aylık evliyken halamın kızını halam almış hocalara götürmüştü neden hamile kalamıyor diye. akışına bırakın yıllarca bekleyenler var 3 ay neki??

dr ada gitsen 1 sene deneyin diyecek
yumurtlama gunlerinden bahsetmemiz gerekmiyordur sanirim

Back
X