Kizlar Eşiniz Sperm Sonucuna Göre Klomen Kullandi Mi.

FOKURFOKUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
458
1
118
Diğer

KIZLAR EŞİMİN ERKEK KARDEŞİNİNDE 2 YILDIR ÇOÇUKLARI OLMUYORDU .BİZİMDE 15 AYDIR 2, AŞILAMI OLDUM BEKLİYORUM.KAYINBİRADERİMİN SPERM SONUCUDA EŞİMİN Kİ GİBİ İÇ AÇIÇI DEGİLDİ.GİTTİĞİ ÜROLOG KLOMEN VERMİŞ.BENDE EŞİME KULLANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİZİM ÜROLOG VERMEDİKötü Kazen ÜSTELİK EŞİMDE HEMDE VARİOKSEL BAŞLANGICI VARDI HEMDE KARDEŞİNDEN DAHA KÖTÜ SONUÇLARI.DR AİLEDE ÇOÇUGU OLMAYAN VAR MI DİYE SORMUŞTU BENDE SÖYLEMİŞTİM.DR IRSİ OLABİLİR DEMİŞTİ.EŞLERİNİZ KLOMENİ NASIL KULLANDI VE KLOMENİ KULLANIRKEN İLŞKİ VERDİMİ DRİLŞKİ KURULMASINDA Bİ SAKINCA VARMI.ELTİMDEDE HİÇ BİR SORUN ÇIKMAMIŞ.BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİMa.s.

klomne 25 gün kullanıyo erkek 5 gün ara veriyo.bu şekilde 3 ay kullanması gerekir.çünkü spermin üretilip meniye karışması için 3 ay gerekiyor.bunların yanında keçiboynuzu pekmezi veya kürü,e vitamini,çinko tabletleri yedir.bir de ben bir başlık açmıştım tüp bebek bölümüne.orda ender saraçtan erkeklere özel karışım başlığıyla bir şey var.onuda yapabilirsin.biz yapıyoruz 5-6 gündür.
şimdiden hayırlı olsun

canım benim eşim de evicap ve klomen kullanıyor,arkadaşın söylediği gibi (klomen)25 kullanıyor ve 5 gün ara verip tekrar başlıyor ve normal yaşantısına devam ediyor (her yönde)
arkadaşın az önce yazdıkları var ya işte onları da kullanıyoruz(tekrarlamadım zaten var diye yukarda).

canım benim eşim de evicap ve klomen kullanıyor,arkadaşın söylediği gibi (klomen)25 kullanıyor ve 5 gün ara verip tekrar başlıyor ve normal yaşantısına devam ediyor (her yönde)
arkadaşın az önce yazdıkları var ya işte onları da kullanıyoruz(tekrarlamadım zaten var diye yukarda).
canım ama bizde bu problem ırsi değil,eşim sigara içiyor ben buna bağlıyorum,çünkü daha önce her ihtimale karşı bu testi yaptırmıştı ve sorun çıkmamıştı,üstünden 2 yıl geçti ve sonuç ortada....:çok üzgünüm:

Peki eşlerimizin kullandığı klomendede çoğul gebelik riski var mı?

Peki eşlerimizin kullandığı klomendede çoğul gebelik riski var mı?

klomen erkeklerde testesteronu hormonu nu aynı zamanda da östrojen hormonunu artırıyor hapı bıraktıktan 2 hafta sonra artmış olan östrojen hormonu testislerdeki leyding hücrelerini duyarsız hale getirip testesteron hormonu salgılamasını azalmasına sebep oluyor buda cinsel isteksizlik yapıyor ilgilenenlere duyurulur ama bebek oluncaya kadar kullanayım sonrası ne olursa olsun derseniz sizin bileceğiniz iş bilin istedim yada endokrin doktoru kontrolünde kullanın sonuçda hormonlarla oynanıyor yani testeron seviyesi normal ise tavsiyem kullanmayın

klomeni kısa sürede hormon seviyesini yükseltip sperm sayı ve hareketliliğini arttırmak için veriliyor ama ilacı bırakınca isteksizlik başlıyor. bu ilaç tedavisinin yan etkisini giderecek birşey varsa yardımlarınızı bekliyorum

Klomen gercekten sperm sayisini artiriyormu peki ben esime hic kullanmadim nasil kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…