Kızlar eşleriniz doğuma girdi mi ya da girmeyi düşünüyor mu?

35esra35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.598
0
116
İzmir
kızlar eşleriniz doğuma girdi mi yada girmeyi düşünüyor mu
benim eşim büyük ihtimal girecek benimle beraber doğuma sizce iyi mi olur kötü mü

ben eğer doğumumu normal şartlarda, takibimi yaptığım özel hastanede yapsaydım hem eşim hem de doğum fotoğrafçım girecekti benimle beraber.
ama çapa tıpta bunu teklif etmeye kalksam kapıdan kovarlardı bizi.
yani niyetliydik ama şartlar el vermedi bizde..

benim eşim, doğumun şekli ne olursa olsun girecek.
hatta elimizdeki aletin yeterli olmayacağını düşünerek, dün bir kamera daha aldı, kesintisiz çekim yapabilmek için :)

ameliyathaneye girilebiliyor arkadaşlar, dün kuzenim doğum yaptı.. ameliyathaneden canlı yayın yaptı eşi bize... :)

benim esim de giricek doguma ins. onun destegi cok önemli,

Ama biz dogumu kameraya cekmicez, sonradan onu seyrettikce 2. cocuk yapmak istemem eyvahedigeldismile

henüz hamile değilim ama inşallah bigün bu mertebeye erersem eşimin girmesini istiyorum.
o da görsün bebeğimizin nasıl dünyaya geldiğini...
çok hayallerim var ama hayırlısı bakalım...
bence her erkek girmeli eşlerinize baskı yapın kızlar görsünler bi çocuk nasıl zor geliyo dünyaya ona göre hem bizim hem bebeğimizin kıymetini bilsinler..

bende henuz hamile degilim insallah birgun olursa bende isterim esimin dogumuma girmesini.
o muhtesem ani babasida yasasin.

henüz hamile değilim ama inşallah bigün bu mertebeye erersem eşimin girmesini istiyorum.
o da görsün bebeğimizin nasıl dünyaya geldiğini...
çok hayallerim var ama hayırlısı bakalım...
bence her erkek girmeli eşlerinize baskı yapın kızlar görsünler bi çocuk nasıl zor geliyo dünyaya ona göre hem bizim hem bebeğimizin kıymetini bilsinler..

kesinlikle düşündüklerimi özetlemişsiniz kaydirigubbakcemile3

bnde çok istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor orda çok bağırtırlar seni, çocuğu hemen çıkaramaz falan doktoru öldürmek zorunda kalırım dior:umursamaz:

bence girmemesi daha iyi sancılar dogumdan daha onemli sancıda yanınızda olursa kıymetinizi zaten anlayacaktır. dogumda eşim kapının hemen önünde beklemişti ben hiç bagırmadım ama ıkınamadıgım için tam biraz havasız kaldı bebegim. dr'un "havasız kaldı haydi haydi ıkın " sozlerini duyunca ödü kopmuş eşimin içerde olsa nolurdu bilmiyorum :)
siz de rahat etmeyebilrsiniz o yanınızda oldugunda. ama tabi siz bilirsiniz

benim esim dogumuma girdi
süper bi gündü ,elimi tutdu ,terimi sildi,saclarimi oksadi..
hatta bebegim dünyaya gözünü ilk acdigi anin fotosunu bile cekdi
ve kordonumuzu esim kesdi
yine dogumm yapayim yine esim olacak ynaimda
sizleri bilmem ama benim esim yanimda olup bana daha bi desdek verdigi icin sanki daha kendimi güvende hissetmisdim
onu cokk seviyorum yaa

Son düzenleme:
benim esim iki cocugumuzun dogumunada girdi. ilki sezeryandi, ikincisi normal. yani dogum sekli fark etmedi. dogar dogmaz cocuklarini kucaklayabilmesi hem cok guzel, hemde cok ozeldi.opuyorumnanaktan

benim esim de aslinda korkuyor ama benim istegim dogrultusunda girecek doguma insallah son anda karar degistirmezse cunku ben igne yaparken bile bakamiyor bana ama dogum fotografcimizi falan ayarladik insallah girebilir de 3 kisilik mini ailemizin fotolari cok guzel olur

o an aklıma bile gelmedi:)))suni sancıyı verdiler olmadı hopp sezeryan ben aglayıp duruyordum en son:))

benimde aklıma gelmide acaba alırlarmıydı almazlardı sanırım....zannetmiyorum...

benim doğumum biraz sürpriz oldu erken geldi kızım acilen sezeryana alındım o anda aklıma bile gelmedi eşimin doğuma girmesi belki almazlardı da ameliyathaneye epidural sezeryan olduğum için kendimdeydim o anları eşimle beraber yaşamayı isterdim açıkçası.

ama eğer normal doğum olsaydı eşimin yanımda olmasını istemezdim yani saçma gelebilir ama beni o halde görmesini istemezdim

bence bu koca tipine bağlı...örneğin ben eşimin girmesini bilhassa normal doğumda asla istemem, sezayen epidural olursa düşünebilirim...çünkü benimkini düşünürken doğurmayı unutabilirim, eminim çok kaygılanır ve müdahale eder, ne yapıyorsunuz karıma doktor triplerine girebilir, bayılabilir, eli ayağı titreyebilir...en iyisi dışarıda beklesin, bilen kadir kıymeti doğumu görse de bilir, görmese de...bilmeyecek tipin karşısında istersen ikiye yarıl, amma abartıyorsun der ve geçer...(olanı biliyorum, şahidim)

bence bu koca tipine bağlı...örneğin ben eşimin girmesini bilhassa normal doğumda asla istemem, sezayen epidural olursa düşünebilirim...çünkü benimkini düşünürken doğurmayı unutabilirim, eminim çok kaygılanır ve müdahale eder, ne yapıyorsunuz karıma doktor triplerine girebilir, bayılabilir, eli ayağı titreyebilir...en iyisi dışarıda beklesin, bilen kadir kıymeti doğumu görse de bilir, görmese de...bilmeyecek tipin karşısında istersen ikiye yarıl, amma abartıyorsun der ve geçer...(olanı biliyorum, şahidim)
bence de haklısın kıymet bilen bilir zaten
bir de benden soğur mu acaba diye düşünüyorum ne şekle gircez kimbilir ve her taraf batkın doğum anı falan bunları muhteşem bir doğa olayı bir mucize olarak algılamayabilir.
kocanın kişiliğine bağlı. iyi düşünmek lazım.

doğum kadına has bi duygudur erkek anlayamayabilir ki buda normaldir..
zaten hanımlar büyüklerimiz boşuna konuşmamış ki...(erkekler 1 tane doğursa birdaha çocuğun yüzüne bakmaz diye)....

bence de haklısın kıymet bilen bilir zaten
bir de benden soğur mu acaba diye düşünüyorum ne şekle gircez kimbilir ve her taraf batkın doğum anı falan bunları muhteşem bir doğa olayı bir mucize olarak algılamayabilir.
kocanın kişiliğine bağlı. iyi düşünmek lazım.

erkek sogumak icin bahane ariyosa sogur. ama esinin o anini paylasip, o mucizeyi yasayan bir erkek karisindan soguyorsa yuhhh ona.:oklava:

Back
X