Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz hamile değilim ama inşallah bigün bu mertebeye erersem eşimin girmesini istiyorum.
o da görsün bebeğimizin nasıl dünyaya geldiğini...
çok hayallerim var ama hayırlısı bakalım...
bence her erkek girmeli eşlerinize baskı yapın kızlar görsünler bi çocuk nasıl zor geliyo dünyaya ona göre hem bizim hem bebeğimizin kıymetini bilsinler..
bence de haklısın kıymet bilen bilir zatenbence bu koca tipine bağlı...örneğin ben eşimin girmesini bilhassa normal doğumda asla istemem, sezayen epidural olursa düşünebilirim...çünkü benimkini düşünürken doğurmayı unutabilirim, eminim çok kaygılanır ve müdahale eder, ne yapıyorsunuz karıma doktor triplerine girebilir, bayılabilir, eli ayağı titreyebilir...en iyisi dışarıda beklesin, bilen kadir kıymeti doğumu görse de bilir, görmese de...bilmeyecek tipin karşısında istersen ikiye yarıl, amma abartıyorsun der ve geçer...(olanı biliyorum, şahidim)
bence de haklısın kıymet bilen bilir zaten
bir de benden soğur mu acaba diye düşünüyorum ne şekle gircez kimbilir ve her taraf batkın doğum anı falan bunları muhteşem bir doğa olayı bir mucize olarak algılamayabilir.
kocanın kişiliğine bağlı. iyi düşünmek lazım.