kızlar este lauder kullanan var mı aranızda ?

en memnun kaldıgın nemlendirici

• la prairie

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Zuper_zuper

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
2
0
6
35
Malatya
kızlar este lauder day waer kremını almayı dusunuyorum clinique kullanıyordum tonik temızleyıcı jel sarı renklı nemlendırıcı fılan pek memnun kalmadım clinique yaglı cilt tiplerinde daha basarılı ama karma cılt tıpı için çok iyi değil bunu da belırtmıs olayım

aranızda este lauder kullananlar varsa memnunlar mı hangı urunlerını kullanıyorlar lütfen yardım :)

:27::29::30::31::32::33:

kızlar este lauder day waer kremını almayı dusunuyorum clinique kullanıyordum tonik temızleyıcı jel sarı renklı nemlendırıcı fılan pek memnun kalmadım clinique yaglı cilt tiplerinde daha basarılı ama karma cılt tıpı için çok iyi değil bunu da belırtmıs olayım

aranızda este lauder kullananlar varsa memnunlar mı hangı urunlerını kullanıyorlar lütfen yardım :)

:27::29::30::31::32::33:

estee lauderin fondoteninden rimeline, rujundan kapatıcısına hemen hepsini kullandım hepsinide sevdim fondoten çok ağırdı düğün dernek için kaldırdım sadece :1: bahsettiğin kremi hiç kullanmadım tatlım ama bildgin bi kuru cilt nemlendiricisi toniği varsa önerilerini dikkate alırım :)

estee lauderin fondoteninden rimeline, rujundan kapatıcısına hemen hepsini kullandım hepsinide sevdim fondoten çok ağırdı düğün dernek için kaldırdım sadece :1: bahsettiğin kremi hiç kullanmadım tatlım ama bildgin bi kuru cilt nemlendiricisi toniği varsa önerilerini dikkate alırım :)

la prairie diye bir ürün var canım gercekten memnn kalırsın türkiyede satılıyor mu bilmiyorum fakat internetten alabılırsın isviçreliler bu işi biliyor gercekten
ozellıkle kırısıklık kremlerınden cok memnunlar artık 25 den sonra baslannması gerekıyor kı olusmasması önlensin diye onu öneriirim

Estee'nin her şeyini gözün kapalı kullanabilir ve güvenebilirsin. Mükemmeldir.

bende pudra aldım. ama gözenek sıkılaştırıcı tavsiye ediyor mağza... gözeneklerim çok açıldı..

Ben fondotenini begenmedim maske etkisi yaratiyor ayrica cilt bakiminda daha da kotu neostrata urunlerini oneririm karma ve ygli cilt tipi icin ozellikle

Ben amway artistry serisini kullanıyorum cilt temizliği için. Memnunum.
Yaş icabı göz çevresi için de bişiler almam gerek.

Chanel- Hydramax tavsiye ederim kuru ciltler icin, özellikle kis icin mükemmel.

Estee lauder ın fondotenini (çok sık olmamakla birlikte) göz altı kremini ve serumunu kullandım ama en çok "advanced night repair" isimli serumundan memnun kaldım. Size tavsiyem bu ürünü uygun fiyatlı yurt içi yurt dışı nerden bulursanız edinmeniz. Hatta alışveriş yaptığınız kozmetikçiden deneme boy ürününü temin edin ve deneyin.

Back
X