yeni ayrıldığımız dönemlerde de çok şeyler yazdım buraya.ve yine içimden yazmak geldi.duruma objektif olarak bakmanızı rica ediyorum.10 ay görüştüğüm bi adam vardı(sevgilim demek içimden gelmiyor) bu 10 ay içinde bir sürü vaatler,bir dolu sözler,bir sürü umut verdi bana.iş sorunu vardı yeni bir işe başlayacaktı ve beni istemeye geleceklerdi.bütün ailesi biliyordu.fakat ilişkimizin 8. ayında telefonunda bir mesaj buldum.bir kadına atılmış aşkımlı canımlı cicimli mesajlar.hesap sordum doğal olarak.o kadınla ciddi bir ilişkisi olmadığını ve sadece farklı bir amaç için görüştüğünü söyledi.bende aptal aşık olarak maalesefki affettim.(en büyük pişmanlığım).bundan sonra 2 ay daha sürdü ilişkimiz.bu iki ayda güven yerle bir oldu tabiki.farklı şehirlerde yaşıyorduk.bazen telefonlarımı açmazdı.üst üste arardım.bir sürü bahaneler uydururdu bana.biz evlenicez artık sen beni nelerle suçluyorsun derdi.bu telefon mevzuuları bir kaç kez ablasının yanındada oldu.o işe başladı.artık istemeye gelmelerine sayılı günler kalmıştı.nişanlanacaktık.en son 29 aralıkta yanıma geldi.ailelerle konuşulup gün belirlenecek ve
ocak ayının ortalarına doğru istemeye geliceklerdi.. ilişkimizde çok büyük sorunlar olmadı.sadece ben ilgisizliğinden şikayetçiydim biraz.2 gün sonra bu farklı şeyler söylemeye başladı.maddi durumunun kötü olduğunu,evlenmeye hazır olmadığını,evlenmekten korktuğunu ve başka bir sürü bahanelerle beni uyuttu.zaman istedi.bi kaç zaman görüşmeyelim dedi.ben seni arıyacağım dedi.1,5 ay bu böyle devam etti.o 1,5 ayda yaşadığım üzüntüyü anlatamam.neticede şubat ayının 10 u gibi ilişkimiz bitti.ve sonra şubatın 20 sinde nişanlanacağını öğrendim.martta nişanı olmuş.ağustosun 17 sindede evlendi.(4 gün önce).fakat yukarıda anlatmış olduğum kızla değil.40 yaşlarında başka bir kadınla evlendi.(ben 29 yaşındayım o adamda 37 yaşında.)
şimdi ben ah etmekte haksızmıyım.çok mutsuzum çok üzülüyorum şu anda.ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayanamıyorum.ilahi adalet var biliyorum.ama ah etmktende kendimi alamıyorum.lütfen söyleyin benim haksız olduğum bir yer varmı.ah etmekte haksızmıyım ???
ocak ayının ortalarına doğru istemeye geliceklerdi.. ilişkimizde çok büyük sorunlar olmadı.sadece ben ilgisizliğinden şikayetçiydim biraz.2 gün sonra bu farklı şeyler söylemeye başladı.maddi durumunun kötü olduğunu,evlenmeye hazır olmadığını,evlenmekten korktuğunu ve başka bir sürü bahanelerle beni uyuttu.zaman istedi.bi kaç zaman görüşmeyelim dedi.ben seni arıyacağım dedi.1,5 ay bu böyle devam etti.o 1,5 ayda yaşadığım üzüntüyü anlatamam.neticede şubat ayının 10 u gibi ilişkimiz bitti.ve sonra şubatın 20 sinde nişanlanacağını öğrendim.martta nişanı olmuş.ağustosun 17 sindede evlendi.(4 gün önce).fakat yukarıda anlatmış olduğum kızla değil.40 yaşlarında başka bir kadınla evlendi.(ben 29 yaşındayım o adamda 37 yaşında.)
şimdi ben ah etmekte haksızmıyım.çok mutsuzum çok üzülüyorum şu anda.ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayanamıyorum.ilahi adalet var biliyorum.ama ah etmktende kendimi alamıyorum.lütfen söyleyin benim haksız olduğum bir yer varmı.ah etmekte haksızmıyım ???