Ayy bısey dıyımmı bende her hafta allah bebege bısey oldu kesın dıye doktordayım esım bana doolpler alalım dedı hatta gıttık medıcale alıcaktık ama dedımkı bunda sımdı kalp atısını duyamazsam olakı bulamazsam bu kez cıkdırırım ben ondn almadım gecen yıl bebegımi kaybettıgımde be kanama ne agrım hıcbıseyım yokken rutın kontrolde ogrendı oyuzden kanama vs olmasa bıle endıselenıyrm dollplerden memnunmusun kacıncı aydan berı kullanıyorsun acaba banada bılgı verırmısınO evhamlar hiç bitmiyor. ben mini doppler aldım evde kalp atışını dinlemek için öyle pimpirikliyim. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Ağrı ve kanama yoksa yat dinlen. Ağrı kanama olursa hemen doktora git ama. Dikkatli olamaya çalış ama sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bol bol oku bebeğini. İnşallah sağ salim alacağız bebecikleri kucağımıza.
12. haftada aldım. Memnunum ben. Su sürüyorum öyle jel falan da değil duyuyorum. Tabi ilk zamanlar birkaç kere hemen bulamayınca stres oldum ama şimdi çok rahat buluyorum ayrıca artık tekme de attığı için daha sakinim. Öyle kötü eyler düşünme. ben netten aldım canım.Ayy bısey dıyımmı bende her hafta allah bebege bısey oldu kesın dıye doktordayım esım bana doolpler alalım dedı hatta gıttık medıcale alıcaktık ama dedımkı bunda sımdı kalp atısını duyamazsam olakı bulamazsam bu kez cıkdırırım ben ondn almadım gecen yıl bebegımi kaybettıgımde be kanama ne agrım hıcbıseyım yokken rutın kontrolde ogrendı oyuzden kanama vs olmasa bıle endıselenıyrm dollplerden memnunmusun kacıncı aydan berı kullanıyorsun acaba banada bılgı verırmısın
Ya bende 12. Haftadayım markası bedır yada resmını atabılırmısın cnm bende alayım barı bu boyle olmıcak :)12. haftada aldım. Memnunum ben. Su sürüyorum öyle jel falan da değil duyuyorum. Tabi ilk zamanlar birkaç kere hemen bulamayınca stres oldum ama şimdi çok rahat buluyorum ayrıca artık tekme de attığı için daha sakinim. Öyle kötü eyler düşünme. ben netten aldım canım.
ff valla demı ya mıllet beler yapıyo bıseycık olmuyor ıste bızım bu evhamlarımız neolcak boyle bılemedım yrn bende bır dolplerr cıhazı alıcam ya ıns bu kezde kalbını duyamadım dıye evham yapmam :)Canım ben de bazen farkında olmadan uzanıyorum yere eğiliyorum ilk 10 11 hafta kalbi durur mu diye endişeleniyordum herhalde 12. Haftayı görünce az birazdaha içim rahatladı çok az amayine de annemin hamileyken neler yaptıgını düşününce evham yapma diyorum kendi kendime.
Evet bana doktorumda saglık ocagındakı ebede hanı sabah klktıgımızda esnıyoruz gerılıyoruz ya o hareketı yapma halı klım vs cırpma dedıGerilmek yasak derken bunuda yenı duydum valla
Canımmm valla buraya gıtınce bıraz daha rahatlıyırum hep bsım sıkısınca gelıyrm farkındayım ama bağalım ıdare edın artık senn adın degişmiş banlandım deme baanaa :)Sakin ol babyss
Birşey olmamıştır Allah'ın izniyle .Biraz rahatla yahuu, tadını çıkar
Olmadı bi kontrole git, kafan rahatlasın.
Öpüldün (kürk mantosuz ben)
Evet banlıydım banım yeni kalktıCanımmm valla buraya gıtınce bıraz daha rahatlıyırum hep bsım sıkısınca gelıyrm farkındayım ama bağalım ıdare edın artık senn adın degişmiş banlandım deme baanaa :)
12 haftakık gebeyım bugun fırından yemegı alırken bır anda yag patlayınca refleks olarak kendımı gerı cektım tabı ayagım sabıtken sadece belımden yukarısını gerı cekınce belime fena agrı gırdı ama bnm endişem bebege bişey olmusmudur acaba yabı gerılmek bıle yasakken kalkıp bır anda gerıye dogru sacma sapan bır refleks hareketı yaotım ve ınanılmaz korkuyrm suan sızlerde bıyle ters hareket yapan eden oldumu sonucunda bişi olmayan valla ben 9 ayı nasıl cıkarıcam boyle bılmıyrm devamlı aklım bebekte
Ya valla doktorumu bıktırmaktan korkuyrm ona cok guvenıyrm asla gıdıp baska doktora gorunmem aslında kendısı ıstedıgınde el ıkı dk ugra ıvın rahat etsın dıyor ama dedıgım gıbı bıktırmaktan korkuyrm utanıyrm da artık yrn alıcam doppler cıhazı benım sorunumu cozEr dıye dusubuyrm suan ıcım bıraz daha rahat sayenızde sagolun cıddenBende senin gibiydim herseyden korkuyodum..Oyleki gece dönerken bile HALA korkuyorum kordonu kopar mi diye :) ben sanmiyorum yaptigin hareketle bebisine bisey oldugunu ama kendimde gormeden icim rahatlamadigi icin gidip bi baktirmani öneririm..
Canımsın valla aynen oyle yaoıyrm baktım olmuyor hopp burdym ıcımı rahatlatıyrm iyiki varsınızEvet banlıydım banım yeni kalktıadımı değiştirdim sadece.Sıkma canını Rabbim korur baktın şartel atıyo gel buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?