yasmını bırakanlar buyuk cogunlukla obur ay hamıle kalıyorlarmıs tabıkı bu kulakdan dolma bırsey ama yınede etkılenıyrm dıyelım :=)
bacılar ben tam 1 yıllk ewlıyım 4 aydr bebek ıstıyoruz daha oncesnde ben yasmın kullandım nısan ayında bırakmısdım bırdahada hıc korunmadık suan bebek cok ıstıyoruz ama olmadı henuz sızce dra gıtmelıyım gıt dersenız de ne soylemem gerektıgını anlatın ben cok caresız hıssedıyorum kendımı her adetım gecktıgınde suphelenıyorum heves edıyorum ama olmuyor =) ılacı bırakdıktan sonra adetımde duzensızlestı sızce bububda etkısı var mıdır benm gıbı olan var mı
kızlar zamannda ve planlı hbır bebek olsun ıstedık ama bu seferde zzamanı tutturamıyoruz ben oyle cok soguklarda dogum yapmak ıstemıyorum kayserıde yasıyorum kızlar sızdenguzel cevapşar beklıyorum tskler =))
okuyunca tarihe bakıp durdum hamile kalmayı başarmışsın sanırım ben de seninle doğurucam allahın izniyle benim de doğum tarihi 18 hazirana geliyorallah yardımcımız olsun
okuyunca tarihe bakıp durdum hamile kalmayı başarmışsın sanırım ben de seninle doğurucam allahın izniyle benim de doğum tarihi 18 hazirana geliyorallah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?