kızlar evlendıkten ne kadar zaman sonra bebısınız oldu planlımıydı?bana yardım lazm

KalbiMusa

YARENE KARDEŞ GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
48
1
46
bacılar ben tam 1 yıllk ewlıyım 4 aydr bebek ıstıyoruz daha oncesnde ben yasmın kullandım nısan ayında bırakmısdım bırdahada hıc korunmadık suan bebek cok ıstıyoruz ama olmadı henuz sızce dra gıtmelıyım gıt dersenız de ne soylemem gerektıgını anlatın ben cok caresız hıssedıyorum kendımı her adetım gecktıgınde suphelenıyorum heves edıyorum ama olmuyor =) ılacı bırakdıktan sonra adetımde duzensızlestı sızce bububda etkısı var mıdır benm gıbı olan var mı
kızlar zamannda ve planlı hbır bebek olsun ıstedık ama bu seferde zzamanı tutturamıyoruz ben oyle cok soguklarda dogum yapmak ıstemıyorum kayserıde yasıyorum kızlar sızdenguzel cevapşar beklıyorum tskler =))

Henüz paniklemek için ve bebeğim olmuyor demek için çok erken
bence bir yıl bekleyin doğal yoldan deneyin inşallah hamile kalırsın.
Bir yılın sonunda sonuca ulaşamazsan o zaman gidersin dr. a.
Ama yinede beklemek istemiyorum diyorsan dr. agidip ilk etapta yaptırman gereken tahlilleri eşinle birlikte yaptırıp sonuçlarına göre tedaviyede başlayabilirsin.

yasmını bırakanlar buyuk cogunlukla obur ay hamıle kalıyorlarmıs tabıkı bu kulakdan dolma bırsey ama yınede etkılenıyrm dıyelım :=)

yasmını bırakanlar buyuk cogunlukla obur ay hamıle kalıyorlarmıs tabıkı bu kulakdan dolma bırsey ama yınede etkılenıyrm dıyelım :=)

Seninde dediğin gibi bu kulaktan dolma birşey.Hiçbir sorun olmasa bile gebe kalma süreci bazen uzayabiliyor.En azından bir yıl korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamazsan o zaman dr. agitmeli ve tahliller yaptırmalı yardımcı üreme tekniklerinden yararlanmalısıın.

doğum kontrol haplarını bırakınca hemen hamile kalabiliyorsun da bir yıl kalamıyorsunda bünyeye göre değişiyor ben iğneliyken hamile kaldım doktor için erken daha hayırlısı neyse o olsun inş en kısa zamanda hamile kalırsın

hayrlısı kızlar o zmn bıraz daha beklemek lazm ama cok da acele edersek dra danısalım ben ebe ıle gorusdum bana o da gtme hemen hormaonlarınla oynatma dedı =)

ben 17 haziran da evlendim 20 temmuzda da haamıle oldugumu ogrendım :)

okuyunca tarihe bakıp durdum hamile kalmayı başarmışsın sanırım ben de seninle doğurucam allahın izniyle benim de doğum tarihi 18 hazirana geliyor allah yardımcımız olsun

okuyunca tarihe bakıp durdum hamile kalmayı başarmışsın sanırım ben de seninle doğurucam allahın izniyle benim de doğum tarihi 18 hazirana geliyor allah yardımcımız olsun

ewet canım tam da bunları dusunurken hamıleymısım megerse Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın :)

ewet canım tam da bunları dusunurken hamıleymısım megerse Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın :)

amiin canım benim ikinci olucak allah nasip eederse kızama kardeş kızım 2,5 yaşında kıymetini bilecek herkese nasip etsin allahım

canım ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kalmak istiyodum hep ama çevremde o kadar çok çocuğu olmayan var ki korktum evlilik yıldönümünde korunmayı bıraktık hap yutmadım hiç genelde hap 1 yıl koruyo diyolar ama hamile kalmadım 4. ay kaldım ama o 4 ay nasıl geçti bi ben bir allah bilr o kadar korktum ki olmucak diye rabbim isteyen herkese versin inş ama dediğim gibi hap 1 yıl korurmuş korkma ama doktora git adetin düzensizmiş

ben 1 yıllık evliyim ve 38 haftalık hamileyim. isteyerek oldu çok şükür. allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…