Kızlar evlilikten NE umdunuz NE buldunuz?

kul55

canım kızım
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
419
9
46
İstanbul
3 yıldır evliyim bi bebeğim var evlilik denen şey hiçde öyle hayal ettiğim gibi değilmiş.ne kadar özveri ne kadar sabır ve anlayış istiyo bu evlilik.ruhum çok yoruldu.evliliğim kötü gidiyo diyemem ama iletişim kuramamak beni fazlasıyla yıpratıyor zaten bu iletişim sorununu birbirimizle konuşabilmeyi bi öğrenebilsek herşey güzel olacak.eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum.birbirini çok iyi anlayabilen konuşabilmeyi becerebilen bi çift olmayı ummuştum ama umduğumu şimdilik bulamadım inşallah bu sorunu aşabiliriz...:43:

umarım bu sorunu aşarsınız ya bende foruma bi hyecanla girdim konunuzla pek alakası yok ama benim adetim biteli 6 gün oldu ama 3-4 gündür sürekli burnuma değişik değişik kokular geliyoadetim biterkende çamur gibi bişey gelmişti
dün test aldım yaptım tabbiiki negatif çıktı yarım saat önce içime böle sanki bi ferahlık geldi kendi kendime karnımı tuttum bebeğim var dedim öyle hissettim bi an hamileyken sendede olmuşmuydu lütfen yardım edin :/:emir_bebek::18::43:

kadınlar kulubune üye olalıdan beri hep gözlemlemekteyim
evlilik hakkında olumlu yazı gözüme çarpmadı ama sıkıntısını dile getiren her çeşit yazı mevcut
hakikaten bu kadar fena bir kurum mu evlilik?
hani kanunlar önünde resmi bir sıfatım olmadığı için bunu soruyorum
gitgide korkuyorum valla

kadınlar kulubune üye olalıdan beri hep gözlemlemekteyim
evlilik hakkında olumlu yazı gözüme çarpmadı ama sıkıntısını dile getiren her çeşit yazı mevcut
hakikaten bu kadar fena bir kurum mu evlilik?
hani kanunlar önünde resmi bir sıfatım olmadığı için bunu soruyorum
gitgide korkuyorum valla

ben 9 şubatta 3 yılımı doldurcam ben hiç şikayetçi değilim evliliğimden çok şükür ama evliliği iyi gtmeyen o kadar çok insan varki ister istemez korkman normal

şu kk ya üye olalı beri evlenmekten sogudum:31:

ben sevgilime baskı yapardım ne zaman nişanlanacagız dıye şimdi o soruyor ben kacıyorum:31::31:..

umarım bu sorunu aşarsınız ya bende foruma bi hyecanla girdim konunuzla pek alakası yok ama benim adetim biteli 6 gün oldu ama 3-4 gündür sürekli burnuma değişik değişik kokular geliyoadetim biterkende çamur gibi bişey gelmişti
dün test aldım yaptım tabbiiki negatif çıktı yarım saat önce içime böle sanki bi ferahlık geldi kendi kendime karnımı tuttum bebeğim var dedim öyle hissettim bi an hamileyken sendede olmuşmuydu lütfen yardım edin :/:emir_bebek::18::43:

teste negatif çıktıysa büyük ihtimalle hamile değilsin.zaten adetiniz yeni bitmiş.üzerine görme olsaydı testte çıkardı.inş 2. çizgiyi görürsün en kısa zamanda

evliliğin güzel yanlarıda var tabiki, eğer seviyorsanız kötü yönlerini görmemezlikten gelirsiniz.kimsenin evliliği dört dörtlük değil hepimiz bişeylerden şikayetçiyiz ben 6 yıllık flörtten sonra evlendim ama eşimi evlendikten sonra tanıdım evlenmeden anlayamıyomuş insan.eşime aşığım ona bakınca hala içim gidiyo ama aşk herşey değilmiş bunu anladım.fazla aşk bünyeye zarar beklenti fazla oluyo

Back
X