Aaaa bazen c içi yakalaamıyorum ordan da takip edeyim.Tesekkurler yerleşim.Bende de gerçekleşti dedikleri olumsuz söyledikleri bile dediği gibi oldu.Allahim bazı insanlara hediye etmiş bence 6. Hissi..Keşke bendede olsa yaaa gram yok
Kimdir bu acaba? Telefonunu özelden paylaşabilir misiniz?ben tamamen riske girip telefonla fal baktırdım bir arkadaşım tavsiyesi ile ve şok oldum. şimdiye kadar çok fal baktırdım ama bu kadar bileni olmadı. çok hızlı bakıyor. geçmişi net bildi isim vererek. dediklerinden üç tanesini oldu bile tarih veriyor. benim bile unuttuğum olayları söyledi hatta bu ara seni arayacak dedi ve iki gün önce aradı. ne diyeceğimi bilemedim aslında hep zevkine baktırdım şimdiye kadar ama bu sefer bir başka oldu. önce dolandırıcı mı acaba dedim supheyle riske girdim ama değdi. gerçekten bazı insanlar kalp gözü açık oluyor ona net inandım. eylül 10 için bir şey dedi şimdi onu bekliyorum onuda bilirse bir daha baktırıcam.
tabiki gönderdimKimdir bu acaba? Telefonunu özelden paylaşabilir misiniz?
Ayın 10 u geçti suanki fikriniz nedir olumlu ise özelden tel no verir misinizben tamamen riske girip telefonla fal baktırdım bir arkadaşım tavsiyesi ile ve şok oldum. şimdiye kadar çok fal baktırdım ama bu kadar bileni olmadı. çok hızlı bakıyor. geçmişi net bildi isim vererek. dediklerinden üç tanesini oldu bile tarih veriyor. benim bile unuttuğum olayları söyledi hatta bu ara seni arayacak dedi ve iki gün önce aradı. ne diyeceğimi bilemedim aslında hep zevkine baktırdım şimdiye kadar ama bu sefer bir başka oldu. önce dolandırıcı mı acaba dedim supheyle riske girdim ama değdi. gerçekten bazı insanlar kalp gözü açık oluyor ona net inandım. eylül 10 için bir şey dedi şimdi onu bekliyorum onuda bilirse bir daha baktırıcam.
ben tamamen riske girip telefonla fal baktırdım bir arkadaşım tavsiyesi ile ve şok oldum. şimdiye kadar çok fal baktırdım ama bu kadar bileni olmadı. çok hızlı bakıyor. geçmişi net bildi isim vererek. dediklerinden üç tanesini oldu bile tarih veriyor. benim bile unuttuğum olayları söyledi hatta bu ara seni arayacak dedi ve iki gün önce aradı. ne diyeceğimi bilemedim aslında hep zevkine baktırdım şimdiye kadar ama bu sefer bir başka oldu. önce dolandırıcı mı acaba dedim supheyle riske girdim ama değdi. gerçekten bazı insanlar kalp gözü açık oluyor ona net inandım. eylül 10 için bir şey dedi şimdi onu bekliyorum onuda bilirse bir daha baktırıcam.
Mrb ben sizin dediğiniz kişiyi daha önce hiç duymadım ama meraklanmadım değil bende falcılara cok meraklıyımdır. Benimde gittiğim NAGİHAN isminde bi bayan var kahveyı içiyoruz o telefonda bakıyor. ben eşimle kirada oturuyordum nagıhan abla bana ev alacaksınız demişti ama bu mümkün bi durum değildi. Sonra ev sahibimiz evini satacagını söyledi biz ev arayışı içine girdik bilin bakalım ne oldu kayınpederım kredi çekerek bize ev aldı ve aklım ailk gelen nagıhan oldu... ayda bir de baktırırımKimse duymuyordu ben iki hu huu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?