Kizlar fal deneyimlerimizi paylasalim 🤗ben de yazicam sizden de bekliyorum

kiraz85

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
171
9
643
39
İzmir
Merhaba kızlar...Ben bir çok sitede bir çok fal.baktirdim fal aşığı ve tutkunuyum da😅Ancak en begendigin ve tuttuğum site astrocenter mutlaka deneyin derim.Astrocenter i beğenme ve tutma sebebim de Medyum Marta diye bir falcı ile tanıştım arkadaşlar sitede.Ve müdavimi oldum diyebilirim.Oncesinde anlık durum analizi süperdi nokta atislari da süperdi.Ancak sonrasında dediklerini de yaşadım ve yazıyorum da..Size verebileceğim en iyi tavsiyemdir kızlar fal konusunda.Cevrimici olmasını iple çekiyorum hep diyebilirim🤗Her defasında beni hayretler içinde bırakan mükemmel bir ön görüşü var Medyum Marta nin.Deneyin bakın tesekkurler kiraz diyeceksiniz kızlar.Peki sizin de bir şekilde tavsiye edebileceğiniz falcılar var mı arkadaşlar??Hadi deneyimlerimizi paylaşalım.Kiz dayanışması vooovvvvvv🤗

Kendisi fal sepetindeki Melisa hanım☺️
Fal sepetinde ona bir kaç kez fal göndermiştim. Anı iyi biliyor. Gelecek öngörüsü bende gerçekleşti ama geç gerçekleşti. Biraz onu pembeci gibi hissediyorum ama insanın içini ferahlatmıyor değil ☺️

Aaaa bazen c içi yakalaamıyorum ordan da takip edeyim.Tesekkurler yerleşim.Bende de gerçekleşti dedikleri olumsuz söyledikleri bile dediği gibi oldu.Allahim bazı insanlara hediye etmiş bence 6. Hissi..Keşke bendede olsa yaaa gram yok😅😅😅

Aaaa bazen c içi yakalaamıyorum ordan da takip edeyim.Tesekkurler yerleşim.Bende de gerçekleşti dedikleri olumsuz söyledikleri bile dediği gibi oldu.Allahim bazı insanlara hediye etmiş bence 6. Hissi..Keşke bendede olsa yaaa gram yok😅😅😅
😂 keşke bende de dediklerinin hepsi çıksaydı be cano .... evet evet et, ordan da yorumluyor 😀 ilgisi özeni güzel

Sembol falda safira vardi cok hayran kalmissin sonrasinda ayrilip kendine Instagram acmis sanirim. Oldukca uygun fiyat bakti bana. Cidden bi kac dedigi seyi kisa surede yasayinca aklim kalmadi degil kendiside. Bunun disinda yine sembol de aykiz ve hyperion sevdigin falcilardandir.

ben tamamen riske girip telefonla fal baktırdım bir arkadaşım tavsiyesi ile ve şok oldum. şimdiye kadar çok fal baktırdım ama bu kadar bileni olmadı. çok hızlı bakıyor. geçmişi net bildi isim vererek. dediklerinden üç tanesini oldu bile tarih veriyor. benim bile unuttuğum olayları söyledi hatta bu ara seni arayacak dedi ve iki gün önce aradı. ne diyeceğimi bilemedim aslında hep zevkine baktırdım şimdiye kadar ama bu sefer bir başka oldu. önce dolandırıcı mı acaba dedim supheyle riske girdim ama değdi. gerçekten bazı insanlar kalp gözü açık oluyor ona net inandım. eylül 10 için bir şey dedi şimdi onu bekliyorum onuda bilirse bir daha baktırıcam.

ben tamamen riske girip telefonla fal baktırdım bir arkadaşım tavsiyesi ile ve şok oldum. şimdiye kadar çok fal baktırdım ama bu kadar bileni olmadı. çok hızlı bakıyor. geçmişi net bildi isim vererek. dediklerinden üç tanesini oldu bile tarih veriyor. benim bile unuttuğum olayları söyledi hatta bu ara seni arayacak dedi ve iki gün önce aradı. ne diyeceğimi bilemedim aslında hep zevkine baktırdım şimdiye kadar ama bu sefer bir başka oldu. önce dolandırıcı mı acaba dedim supheyle riske girdim ama değdi. gerçekten bazı insanlar kalp gözü açık oluyor ona net inandım. eylül 10 için bir şey dedi şimdi onu bekliyorum onuda bilirse bir daha baktırıcam.
Kimdir bu acaba? Telefonunu özelden paylaşabilir misiniz?

Ayın 10 u geçti suanki fikriniz nedir olumlu ise özelden tel no verir misiniz

Merhaba bende alabilir miyim iletişim bilgilerini

Kimse duymuyordu ben iki hu huu kizlar
Mrb ben sizin dediğiniz kişiyi daha önce hiç duymadım ama meraklanmadım değil bende falcılara cok meraklıyımdır. Benimde gittiğim NAGİHAN isminde bi bayan var kahveyı içiyoruz o telefonda bakıyor. ben eşimle kirada oturuyordum nagıhan abla bana ev alacaksınız demişti ama bu mümkün bi durum değildi. Sonra ev sahibimiz evini satacagını söyledi biz ev arayışı içine girdik bilin bakalım ne oldu kayınpederım kredi çekerek bize ev aldı ve aklım ailk gelen nagıhan oldu... ayda bir de baktırırım

Back
X