Kızlar falıma bakan varmı?

marli

Hoşgeldin Dünyama BEBEĞİM....
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
1.670
248
163
35
Kahve falı bilen bayan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim :34:

Eklentiler

• $21102013815.webp
    $21102013815.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $21102013816.webp
    $21102013816.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $21102013817.webp
    $21102013817.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $21102013818.webp
    $21102013818.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
canım falıma bakdiyosunda herkesin bir hayal gücüde var herkes bir yorum yapsa kime inanacaksın sadece gelecegi bilen ve senin ne yaşıycanı bilen allahtır

canım falıma bakdiyosunda herkesin bir hayal gücüde var herkes bir yorum yapsa kime inanacaksın sadece gelecegi bilen ve senin ne yaşıycanı bilen allahtır

Aşa Allah' ın geleceği bildiği tek kişi olduğundan şüphem yok... Fala merakım olduğu için yorumlanmasını istedim... Geleceğime bakın demedim :34:

fala merakından baktırırsın ama canım birtarafdan falada inanmış olursun fal bir hurafeliktir falda şöyle söylerler genelde yaşadın şeyi yaşıycan şeyi bu o zaman gelecegini örenmendir niye allah o kadar acizmiki kullar bi kahve tilfinden herşeyi bilip söylüycek sende o kahve tilfinden medet umucaksın kusura bakma ama seni eleştirmiyorum bir müslüman olarak dinimin bana verdigi doruları bildiklerimi paylaşmak istedim müslüman kardeşime

fala merakından baktırırsın ama canım birtarafdan falada inanmış olursun fal bir hurafeliktir falda şöyle söylerler genelde yaşadın şeyi yaşıycan şeyi bu o zaman gelecegini örenmendir niye allah o kadar acizmiki kullar bi kahve tilfinden herşeyi bilip söylüycek sende o kahve tilfinden medet umucaksın kusura bakma ama seni eleştirmiyorum bir müslüman olarak dinimin bana verdigi doruları bildiklerimi paylaşmak istedim müslüman kardeşime

Canım elhamdülillah bizde müslümanız ayrıca doğru bulmuyorsanız yorum yapmazsanız olur biter :34: Eleştirilecek bişey yaptığımı düşünmüyorum... Dini konuluk bir durum olduğunuda düşünmüyorum... Yorum için teşekkürler yinede :31:

Bence falın dinle ilgisi yok. Herşeyden önce psikolojik rahatlık sağlaması önemli.

Fala bakmaktan anlamam ama baktırmayı çok severimm :) İçindekiler her ne kadar doğru çıkmasada beni rahatlatıyo valla,ben senin falında sadece dudak görüyorum :1:

Fala bakmaktan anlamam ama baktırmayı çok severimm :) İçindekiler her ne kadar doğru çıkmasada beni rahatlatıyo valla,ben senin falında sadece dudak görüyorum :1:

Aynen canım bende öyle arada bir içince muhakkak kapatırım.. Bi zamanlar arkadaşım vardı o iyi bakardı ondan alıştım zaten ama taşındı :34:

Aynen canım bende öyle arada bir içince muhakkak kapatırım.. Bi zamanlar arkadaşım vardı o iyi bakardı ondan alıştım zaten ama taşındı :34:

Benimde vardı bi arkadaşım baya iyi bakıyodu evlendi gitti başka şehire baktıramıyorum artık..Annem bakıyo ama sallıyo oda ya,hayatımı bildiği için yok kalabalığa gircen yok misafir gelcek :)Ben evlenmeden öncede kısmetin var,peşinde bi erkek var falan derdi hep :1:

Benimde vardı bi arkadaşım baya iyi bakıyodu evlendi gitti başka şehire baktıramıyorum artık..Annem bakıyo ama sallıyo oda ya,hayatımı bildiği için yok kalabalığa gircen yok misafir gelcek :)Ben evlenmeden öncede kısmetin var,peşinde bi erkek var falan derdi hep :1:

:13: Eğlence oluyor bazen insana arada bir gerekli bence :34:

bende teşekkür ederim dini konuluk bir yer olmadığnı düşünüyorsunuz bu sizin fikriniz saygı duyarım bir söz var her doru heryerde söylenmezmiş size iyi fal baktırmalar

Benim konum sayesinde bunu öğrenmiş olduğunuz için ne mutlu bana... Sayenizde falımın kısmeti kapandı ve falımla ilgilenen olmadı... :6: Fala kalana kadar din o kadar ayrıntılı bir şey ki maalesef bunun ne yeri burası ne de zamanı... Sizi kendi doğrularınızla ve kendi düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum :34:

Son düzenleme:
Back
X