Kızlar fazla sütümü ne yapacağım😟😟

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
2.5 ay oldu doğum yapalı ilk sütüm gelmedi iki hafta mama verdik bebeğe şimdi yememe çok dikkat ettiğim için sütüm çok fazla geliyor bebeğim ihtiyacı olanı alıyor gerisi göğsümde ağrıyı sebeb oluyor şişiyor bide 3 gündür uçlarında batma olmaya başladı zaten sütyen takmıyorum iyice göğsümde sarktı ne yapcamı bilmiyorum kızlar sütyen takmalımıyım o zamanda çok rahatsız oluyorum

Merhaba,
Sütünüzün artışını engellememek ve göğüslerinizdeki rahatsızlığı gidermek için pompa yardımı ile sağa bilirsiniz.
Sağlık ocaklarında ihtiyacı olan biri var mı diye sorup hem bir bebeğin daha yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Tabikide takın sarkar öyle o da kötü görüntü oluşturuyor.Ben belli süreden sonrada destekli taktım hep emzirme de değil.Fazla sütünüzüde sağın buzluğa atın dışarı çıkınca kullanırsınız,elinizlede sağabilirsiniz

Merhaba sağıp buzluga atabilirsiniz arkadaşların dediği gibi bi işiniz olur çıkarsınız biberonla verirler bebeğe. Hem yaklaşık 3 aylık şimdi koysaniz buzlukta 3 ay ömrü var ek 6 ay gibi ek gıdaya geçince meyve püresine muhallebisine vs karıştırırsınız (tabi unsuz sekersiz olmalı, irmikle tam buğday unuyla yulaf unuyla vs yapılan olabilir internette çok tarif var). Ben hep 11. Aya kadar biriktirip bu şekilde ek gidasina kullandım. Buzluktan çıkan sütun tadı değiştiği için içemeyebiliyorlar bazen.

Pompa almaz da elinizle sağarsanız size bir önerim var göğüs kalkanı alın kapaklı içinde süt muhafaza edebilenlerden bi göğüsten emerken diğerinden gelen sütü biriktiriyor ziyan olmamış olur. Bebeğinizi saglikla büyütün inşallah

Back
X