kızlar fikir verin lütfen..

Bence katlanmaya bir mecburiyetin yok. Mesleğin tutulan bir meslek. Kolaylıkla başka bir iş bulabileceğini sanıyorum. Sana işi öğretecek diye ezmesi, terslemesi ve gururunu kırması gerekmez. Kendini bişey zannetmiş o, ordada yıllardır işi yürüten oysa ses çıkartanda yoktur..
Ben arkadaşlara katılmıyorum piskolojin bozulursa , bunu düzeltmek zor olabilir. İler ki yıllarda bu sana eksi olarak dönecektir. İş huzuru çok önemli bence durma. Başka iş bak ordayken..

her iş yerinde var öyle tipler....
Hiç mi hiç oralı olma.. Bırak konuşsun konuşsun elbet susacaktır.. Bendede vardı birtane staj dönemimde, işi öğrenene kadar biraz umursamaz ol, işi öğrenincede hiç eyvallah etmezsin canım..

Yok öğretmede bir problem yok anlatıyo..Ama çalıştığım ortam çok kötü hem patron hem şef okadar saygısızlarki..

Bence mecbur hissetmeyin kendinizi
ve bi an önce o işten ayrılın derim.
hepside saygısızsa orda sinir hastası olup cıkarsın vallaolumunekankayizsmile
gencliğine yazık... bulursun daha iyi bi iş inş.olumunekankayizsmile

her işin ilk bir iki ayı streslidir işi öğrenmek yeni insanlar bi düzen oturtmak zordur ben de ilk işe girdiğimde iki ay içinde pat ayrıldım sonra 1 sene açıkta gezdim başka bi iş buldum aynı sorunlar bunda da oldu ama bu sefer pes etmedim devam ettim bence sen de devam et tecrübe olur hemen pes etme bu işi bulmadan önce başvurduğun yerler de olmuştur muhakkak kabul edilmediğinde ilk duyduğun neydi "yeni mezunsun biz tecrübeli arıyoruz" cv inde yazmışsın daha yeni bitirmişsin okulu ama ille de tecrübe diye diretirler ne güzel bu zaman da iş bulmuşsun başkasının psikopatlıkları egosu için işini bırakma heleki yükselebileceğin güzel bi işyeriyse devam et pes etme insanlarla uğraşmak zordur

Kızlar merhaba.Ne zaman size derdimi açsam kendimi rahatlamış hissediyorum, öncelikle iyi ki varsınız..Ben üniversiteden yeni mezun oldum.Bir şirketin muhasebe departmanında işe başladım.Fakat gelin görin ki durumlar çok vahim :( Ögreten kişi tam bir gıcık...Her dakikam laf yemekle azarlanmakla geçiyor.. İş hususunda değil bu yaptıkları kişisel sorunları var kadının..Haddini oldukça aşıyor ve ben artık dayanamıycak duruma geldim..Şirketten bir kaç kişide o kadının nasıl aksi biri olduğunun farkında..2 seçeneğim var ya kalmak ya gitmek.Sizce öğrenene kadar katlanmalımıyım yoksa işten ayrılmalımıyım?Hangisi daha mantıklı? Kafam çok karışık:(

mantıklı olan tabiki işi öğrenip çıkmakher yerde bu tiplerden vardır.
biraz sabır gerekiyor.
hızlı öğrenmeye bak.sonuçta iş tecrübesi çok önemli yeni mezun olmuşsun.bu tür sıkıntıları ileride de yaşayacaksın.
bir nevi hayatı öğreniyorsun.ileride iş ve zor insan idare etme tecrüben olacak.
biraz politik ol ve sabret canım:kahve:

üzüldüm canım senin adına ..ama sdana iş konusunda birşeyler kazandırıyorsa tecrübesinden faydalanabiliyorsan bir süre daha katlan derim ben...
iş hayatında nelerle karşılaşıyoruz ne çeşit insanlar var maalesef...sen en zoruyla başlamış olmuşsun...bundan sonrakiler sana kolay gelir en azındanŞeniz

Kişiliğinize bir saldırı olmadığı sürece, tahammül edemeyeceğiniz bir saygısızlık olmadığı sürece ben de işi öğrenmeniz taraftarıyım,
Hiç olmazsa öğrendikleriniz yanınıza kar kalır,
Aksi halde çektikleriniz yanınıza kar kalacak ve hiçbir işe yaramayacak...

çalışmaya tabikli mecbur degilsin ama en azından gözün kulagın etrafta olsun başka bir iş ara ama biryandan da öğrenmeye çalış işleri .en azından başka bir yere başlayacagın zaman tecrüben olur .çünkü nereye gidersen git tecrübe soruyorlar.ayrıca insanın oldugu her ortamda böyle gıcıklar var .ahhh ahh bi anlatmaya başlasam seninki belki melek kalır :):):) ..boşverrr köprüyü gecene kadar işini öğrenene kadar duyma görme...

her yerde var oyle tipler çalışmalısın bence ögrenmelisin yoksa gıttıgın her yer aynı olucak emın olabılırsın işi ögrenmemnde en fazla 6 ayını alır merak etme :emir_bebek:

çok da gıcık gelemdi bana eğer öğretiyorsa. hem öğretmeyen hem de gıcıklık yapan birisi olsa ayrıl derdim ama öğreniyorsan kal derim. her işyerinde de vardır böyle tipler merak etme

Back
X