• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verin ne yapardınız

Denizim81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
393
148
53
Kızlar size birşey soracağım.Esiniz size 2 kez söz vermesine rağmen aynı konuda üçüncü yalanida söylerse napardiniz?

Konuya baglı mesela dışarı çıkacağı zaman işteyim derse bu üç kere olursa kadının Tepkisinden korktugu için olay olmasın diye yalan söylüyorlar.
Ama daha ağır bi yalan ise sizi ve ailenizi sıkıntıya düşürecek bi konudaysa ciddi ciddi konuşulmalı, anlamıyorsa aile büyüklerinden yardım istenmeli

Baskı yaptığınız bir konuda yalan söylemeye devam etmesi olası. Bu durumda siz baskı yapmaktan vazgeçmelisiniz. Yok yalan söyleme gibi bir alışkanlığı varsa bu sizi paranoyak yapabilir.

Yalan soyleyen kisi, yalanlarina hep devam edecektir. Bunu boyle kabullenip soyledigi hic 1 seye inanmayip guvenmeyip bu sekilde devam edeceksiniz ya da her onurlu insanin yapacagi gibi kendi ozsayginizi yitirmemek icin bu yalancinin mumunu sondurup gideceksiniz.

Bir sonraki fragmanı beklemem..
Bir konuyla baslar bu yalan
Baska konuyla devam eder..
Boyle boyle buyur, cok zahmetli.
Birinci ikincisi derken .. bir bakmissin yalanlar dag olmus..

Böyle tek tek yanıtlamak yerine detaylıca söylerseniz biz de durumu anlayıp ona göre yorum yapabiliriz size.

Söz verip bozması hoş değil ama konu Sigara veya alkolse tolere edilebilir. Kumar problemi varsa isterse üç bin kere söz versin yine bozar ve ailenizi maddi olarak çıkmaza sürükleyebilir. Acil psikolojik tedavi görmesi şartıyla affedin eşinizi.

Bu şekilde sağlıklı dönüşler alamazsınız ki konunuza.
Sigara mı, alkol mü, kumar mı?
Özellikle kumar söz verince bırakılacak birşey değil.
Neyi ne derece kullandığını bilmeden yorum yapmakta yanlış olur.

Net olarak eşinizin sorunu nedir?
Esik kumar oynadı.iki.kere söz verdi.yeminler etti ama yine yapmış.butum paramız gitti.esime güvenim yok.belki herkese garip gelecek ama daha yeni evliyim seviyorum.evet mantıklı düşündugumuzde affedilmez ama hamileyim.oda zaten ölmek istiyordu.ben öğrenip kurtardım.bilmiyorum

Back
X