- Konu Sahibi abercrombie
biz yaklaşık 6 hafta önce ayrıldık.bir süredir yeniden msnde konusuyoruz denk geldikçe devamlı bişeyleri bahane edip konusuyordu.sonra yeniden görüşmek istedi haftasonu bende onca olaydan sonra bunu mu soruyorsun falan dedim.bu sefer beni suçlamaya başladı,ne desem faydası olmadı.sonra da artık kavga etmeyiz diye görşmek istemştim ne diyim flan dedi bende seni çok sevmiştim ben hala da cok seviyorum ama çok kırgınım o kadar sözünün üstüne gurursuzluk yapıp sana bir anda koşmamı mı bekliyorsun bir sözünle beni kimseyle karıştırma ben böyle yapamam dedim.o da kimle karıstıracagım ya falan diye sinirlenmeye basladı sonra tartısma uzadı,bu sefer hayatından tamamen cıkıyorum dedi ve msnden sildi.anlamıyorum neden böyle yapıyor.sonra ertesi akşam arkadasımın msninden girdim baktım serdarın en slow şarkılarını dinliyor gözüküyordu falan.sonra bende hareketli bi şarkı açtım,görünüyordu msnde.sonra şey yazdı,seni çöpe atacağım poşete yazık,bi sigara yakacak ateşe yazık yazdı serdarın yeni şarkısı.ne demek bu şimdi,nefret mi ediyor benden artık?