Zaten buluşalım demiyor hiç.Acaba mesajlarına birkaç gün cevap vermesem nasıl olurOnun davrandığı gibi davran bunun hoş bir davranış olmadığını anlayacaktır. Anlamazsa da zaten ondan sana birşey olmaz.
Yani merak ettiğim ayda bir normal mi anormal mi.Her gün mesaj atar falan ama mesajla da olmuyor yaniÜç ayda 3 kere buluştunuz adamın umurunda değil ama siz buluşmak için çözüm arıyorsunuz. Hayat paşaya güzel ya walla
Yani merak ettiğim ayda bir normal mi anormal mi.Her gün mesaj atar falan ama mesajla da olmuyor yani
Haklısın kendisine kalmış.Bundan sinra bu konuyu da açmam ona zaten aptal olan anlar.Teşekkür ederimBu herkese göre değişir belki de bence anormal. Buluşma yok ee siz mesajla mı birbiriniz tanıyacaksınız? Size zaman ayıramayan birine sizin ayıracak zamanınız hiç omasın derim. Paşam evdeyken bile dışarı çıkmak istemiyor. Mağarasında kendi haline bırakın.
Peki sizce mesajlarına baya geç cevap vermem mi yoksa durup dururken görüldü atmam mı daha iyi.Yani görüldü çocukça olur mu cevap yazılacak bir mesajsaKaçan kovalanir ayda bir bulusuyormus o da eksik kalsın yok deyin işim var deyin mesaj atsın cevap 6 saat 7 saat sonra verin görüldü yapın cevap yazmayın bu erkeklere herşey müstehak unutmayın gidiyorsa da gitsin zaten bir hayrı yokmus
Haklısın kendisine kalmış.Bundan sinra bu konuyu da açmam ona zaten aptal olan anlar.Teşekkür ederim
Geç cevap verin ilk önce bakalım ikinci mesajı atsın biraz bekleyin öyle cevap verin verdiğiniz cevaplar da soğuk olsun yani içten konuşmayınPeki sizce mesajlarına baya geç cevap vermem mi yoksa durup dururken görüldü atmam mı daha iyi.Yani görüldü çocukça olur mu cevap yazılacak bir mesajsa
Sanırım ben biraz masum ve saf düşünüyorum bir konuda.Arkadaşlarıyla vakit geçirebilirken ya da evde yatarken aklına gelmiyorum demek ki kendimi avutmayayım ben de artık.Ve haklısın bir insan birini cidden görmek istese benim gibi yüzsüzlük bile yaparRica ederim :) Zaten seninle vakit geçirmek isteyen insan senin söylemene fırsat vermez o sorar. Buluşmak istemiyorsa sen de çok da fifi de mesajlarına da hiç cevap verme. Kendi kendine yazsın çizsin
Tamam öyle yapayım.Zaten bu şekilde devam ettikçe içimden de gelmiyor cevap yazmak.Çevremdeki arkadaşlarımın sevgilileri ya da flörtleriyle ilişkisine bakıyorum vakit geçiriyorlar falan.Benimkinde tık yok.Olmaz olsun öyleyse yaniGeç cevap verin ilk önce bakalım ikinci mesajı atsın biraz bekleyin öyle cevap verin verdiğiniz cevaplar da soğuk olsun yani içten konuşmayın
Hah aynen böyle düşünün çünkü seven insan en meşgulken bile konuşmak ister gidiyorsa da gitsin en azından yolunuza bakarsıniz belirsizlik çok kötüdür tahmin ediyorum Allah yardımcınız olsunTamam öyle yapayım.Zaten bu şekilde devam ettikçe içimden de gelmiyor cevap yazmak.Çevremdeki arkadaşlarımın sevgilileri ya da flörtleriyle ilişkisine bakıyorum vakit geçiriyorlar falan.Benimkinde tık yok.Olmaz olsun öyleyse yani
Teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsunHah aynen böyle düşünün çünkü seven insan en meşgulken bile konuşmak ister gidiyorsa da gitsin en azından yolunuza bakarsıniz belirsizlik çok kötüdür tahmin ediyorum Allah yardımcınız olsun
Öyle yap umursamıyormus gibidavranZaten buluşalım demiyor hiç.Acaba mesajlarına birkaç gün cevap vermesem nasıl olur
İnanın değilimKusura bakmayın ama sevgili olduğunuza emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?